Maso: řezy ze svíčkové 3 až 4 cm silné okořeníme čerstvě mletým pepřem, nesolíme a na rozehřáté pánvi zprudka opečeme cca 2 min (krvavé) z každé strany. Maso otočíme pouze jednou. (Čím častěji maso otáčíme tím víc ztrácí křehkost a šťávu).
2
Omáčka: na troše olivového oleje orestujeme asi 4 stroužky česneku do hněda, přidáme fazolky z konzervy zbavené nálevu a zprudka orestujeme. Přidáme na kostky nakrájený sýr, aby se rychleji rozpustil a 200 ml šlehačky. Zmírníme plamen a zredukujeme asi na polovinu až omáčka zhoustne. Opepříme čerstvě namletým pepřem popř. přisolíme.
3
Maso položíme na předehřátý talíř a zalejeme omáčkou s fazolek a sýru. Podáváme s rozpečenou bagetou nebo restovanými brambory.