• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Steak s čokoládovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Steak s čokoládovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak s čokoládovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks steaky z kotlety á 150g
    • 300
      g brambory
    • 1
      dl olivový olej
    • petrželka s plochými listy
    • 2
      stroužek česnek rozdrcený
    • 8
      snítka tymián
    • 0,50
      ks červená cibule nakrájená nadrobno
    • 60
      g máslo
    • 300
      ml červené víno
    • 1
      ks chilli papričky nakrájená nadrobno
    • 2
      lžíce hořká čokoláda nastrouhaná
    • zelené fazolky podle chuti
    • pepř mletý zelený a černý - čerstvě umletý

Postup přípravy receptu

1
Předehřejeme troubu na 200 °C. Steaky dejte do mísy s polovinou olivového oleje, česnekem, pepřem a tymiánem.
2
Na pánvi rozpustíme máslo a smažíme červenou cibuli. Mícháme, dokud nezesklovatí. Přidejte víno a chilli a vařte, dokud se sos nevypaří na cca tak 1/2. Brambory na páře uvaříme a pak k nim ke konci přidejte fazolky. Zatímco se bude zelenina vařit, ve vodní lázni v hrníčku rozpusťe čokoládu. Potom přidejte do směsi vína a chilli. Steaky grilujte po každé straně cca 3-4 minuty po každé straně. Nechte pár minut odstavené a nakonec polijte směsí, kterou jsme si připravili z čokolády, chilli a červeného vína.(Zvládne opravdu každý a je to opravdu moc výborné reprezentativní jídlo).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čokoládový košíček s čokoládovou omáčkou

Čokoládový košíček s čokoládovou…

Ravioli s čokoládovou omáčkou

Ravioli s čokoládovou omáčkou

Francouzský toast s čokoládovou omáčkou

Francouzský toast s čokoládovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • matus neznaly | 30. 3. 2006 18:52

    nenije velmi jasne, ako to s tym masom je.Akoze to treba to maso grilovat.Grilovat normalne na mriezke, z jednej a z druhej strany?Ci to piect v tej marinade?vdaka za radu

  • Airan Novakova | 14. 1. 2006 13:24

    Vim, ze to zni pro nas zvlastne, ale doporucuji vyzkouset, mam podobny recept z mexicke kuchyne a je to fakt DOBRY:-)) Pane Pullman, dekuji za pripomenuti receptu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Grilování Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená cibule Červené víno Česnek Chilli papričky Hořká čokoláda Máslo Olivový olej Pepř mletý Petrželka Steaky z kotlety Tymián Zelené fazolky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houby na kyselo bez zavařování

Houby na kyselo bez zavařování

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

Vajíčková pomazánka IV.

Vajíčková pomazánka IV.

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Oříškovo-nugátová roláda

Oříškovo-nugátová roláda

Tortelloni alla panna

Tortelloni alla panna

Domácí kuřecí paštika

Domácí kuřecí paštika

Kotlety v omáčce s hlívou

Kotlety v omáčce s hlívou

Maková bábovka hrníčková a rychlá

Maková bábovka hrníčková a rychlá

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…
25
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
24
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
24
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
AHA.cz Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Ilona Csáková (54) radikálně zhubla a šla do plavek: Tělo jako dělo!

Ilona Csáková (54) radikálně zhubla a šla do plavek: Tělo jako dělo!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

  • Recepty.cz
  • Steak s čokoládovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact