• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Steak all exklusive
Napište svůj komentář k receptu

Steak all exklusive

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak all exklusive
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • česnek
    • šunka
    • vejce
    • eidam sýr
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Na větší množství rozpáleného oleje dáme 150-200 g steak osolený a opepřený, který je potřený z jedné strany hořčicí a česnekem, na němž je přiložen plátek šunky a na této straně je obalen v rozšlehanném vejci. Pečeme pomaleji po obou stranách tak, aby se maso stihlo v klidu udělat.
2
Podáváme nejlépe s různě upravenou rýží. Na rýži přelijeme malé množství tuku z pánve a steak posypeme strouhaným eidamem a momentálně vznikla naprosto delikátní zaležitost pro milovníky pokrmů z vepřového masa. Přeji plno skvělých zážitků při konzumaci tohoto delikátně božského pokrmu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

All exclusive s jahodami

All exclusive s jahodami

Špagety all'Amatriciana

Špagety all'Amatriciana

Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)

Hovězí steak na pepři s přelivem …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • non.angel | 22. 2. 2013 21:20

    Luxusní 8-)

  • Ivo Dragoun | 21. 10. 2006 10:05

    Pane Jiroute,skutečně se při čtení sbíhají sliny,leč snad jsem laik, snad těžko chápu,ale není mijasné jak mohu balit ve vajíčku něco jen z jedné strany anení také jasné zda zabalitm jen ten plát šunky nebo i to maso (z jedné strany!?)A konečně z mých zkušeností vím,že v pouhém a samotném rozšlehaném vejci něco těžko zabalím-snad to předtím pomoučit nebo udělat řídké těstíčko?Děkuji za rychlou odpověď,chtěl bych to zkusit co nejdříve.

  • Marta Hajkova | 22. 9. 2006 13:49

    Martine Jiroute kde to vsechno varite? Doma nebo v nejakem ***** hotelu?

  • martin jirout | 11. 9. 2006 03:27

    Andreo ... dovolte abych se k této věci ještě jednou vyjádřil....momentáně mi nezbývá nic jiného než s vámi souhlasit máte pravdu steak je opravdu vyjádřením v anglickém jazyku pro takovéto části masa jak jste jistě chtěla podotknout a tím samozřejmě nechci říct,že by se zde jednalo o nějaké zlepšení chuti tímto názvem záleží pouze na vaší představivosti když budete chtít jíst steak tak si dáte steak a když ne tak si dáte kotletu nebo- li vámi zmiňovanou karmenádlu ale nejlepší na tom je že výsledek budete mít vždy stejný samozřejmě pokud dodržíte správný technologický postup

  • Andrea | 8. 9. 2006 17:39

    Dovolím si nesúhlasit s vysvetlením p. Jirouta. Neviem, preco cestina zrazu pouzíva na Veprovú kotletu názov Steak, ked predtým sa to vzdy tak v Cechách ako na Slovensku nazývalo kotleta alebo karmenádla. Poanglictovanie názvov jedál zatial este neznamená zlepsenie ich chuti. Ja zijem v Spanielsku a tu sa jedlo nazýva dnes presne tak isto ako pred 100 rokmi. (Nie ze by som mala 100 rokov, ale poznám ludí, ktorí sa tomuto veku priblizujú a mi to potvrdili.) Takze lepsie Veprová kotleta atd. Okrem toho, ze je to z kulinárskeho hladiska správnejsie.

  • ELA | 8. 9. 2006 09:21

    ještě jednou s dovolením zneužiju kolonku komentářů - chlap se smyslem pro humor, který UMÍ VAŘIT- to je poklad nejen pro tyto stránky, že, dámy? :)) krásný den

  • martin jirout | 8. 9. 2006 00:52

    elo jsem tu pouze pro takové lidi jako jste vy děláte radost mě a já vám a za to vám děkuji

  • martin jirout | 8. 9. 2006 00:50

    milá Andreo bohužel ti musím říct že se mýlíš protože steak je kus jakéhokoli masa do 200g. nad 200g což se týká většinou právě tvé zmiňované a mé oblíbené hovězí svíčkové je maso označováno pojmem biftek nebo nějakým speciálním názvem jako třeba double steak ,z kuřecího masa se dělají pouze plátky jen u grilovaných pokrmů z kuřecího masa se místo plátků používá označení steak jinak jsem rád že sis přečetla moji recepturu a napsala mi takovýto vzkaz zkus to jednou uvařit a doufám že si pochutnáš stejně jako já

  • Pavel Jaroš | 7. 9. 2006 23:38

    Je samozřejmě nesmysl, že steak je jenom z hovězí svíčkové. Uvedl bych například klasický americký hovězí T-bone steak, který toho se svíčkovou nemá příliž společného. Samotný beef je taky trošku něco jiného. Ale každopádně se zde musím zastat pana Martina, protože vaří prostě vepřový steak, jak správně svůj mimochodem geniální recept pojmenoval.

  • Zdena z JM | 7. 9. 2006 13:15

    Steak znamená plátek masa-v podstatě jakéhokoliv.Plátek hovězího je beef steak-tedy náš počeštěný výraz "biftek."

  • Zdena z JM | 7. 9. 2006 13:07

    Myslím,že na názvu nezáleží.Já občas zajdu do restaurace,kde mají kuřecí steak,vepřový steak,ale taky steak z tuňáka nebo klokaní steak..Jestli je to správně, nevím.Mě tento recept potěšil hlavně tím,jakým stylem je napsán.Takový recept stačí přečíst a už se mi sbíhají sliny.

  • Andrea | 7. 9. 2006 12:58

    Urcite dobré, problém je, ze "Veprová kotleta" NIE JE STEAK...Trochu pomýlené (len pravá hovädzia sviecková).

  • ELA | 7. 9. 2006 11:53

    velké díky za oživení diskuze, zajímavé tipy a rady!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Eidam sýr Hořčice Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Šunka Vejce Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Opilý Izidor - Lux

Opilý Izidor - Lux

Kelímková bábovka z jogurtu

Kelímková bábovka z jogurtu

Jablečné muffiny I.

Jablečné muffiny I.

Fazole na slanině

Fazole na slanině

Jednoduchý jogurtový beránek

Jednoduchý jogurtový beránek

Pikantní špagety s kuřecím masem, slaninou a česnekem

Pikantní špagety s kuřecím masem,…

Bramborovo-žampionová polévka se špenátem

Bramborovo-žampionová polévka se…

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

114
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
36
Quinoa s dýňovým pyré
Quinoa s dýňovým pyré
34
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
30
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
29
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Steak all exklusive
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact