• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Steak all exklusive
Napište svůj komentář k receptu

Steak all exklusive

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak all exklusive
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • česnek
    • šunka
    • vejce
    • eidam sýr
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Na větší množství rozpáleného oleje dáme 150-200 g steak osolený a opepřený, který je potřený z jedné strany hořčicí a česnekem, na němž je přiložen plátek šunky a na této straně je obalen v rozšlehanném vejci. Pečeme pomaleji po obou stranách tak, aby se maso stihlo v klidu udělat.
2
Podáváme nejlépe s různě upravenou rýží. Na rýži přelijeme malé množství tuku z pánve a steak posypeme strouhaným eidamem a momentálně vznikla naprosto delikátní zaležitost pro milovníky pokrmů z vepřového masa. Přeji plno skvělých zážitků při konzumaci tohoto delikátně božského pokrmu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

All exclusive s jahodami

All exclusive s jahodami

Špagety all'Amatriciana

Špagety all'Amatriciana

Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)

Hovězí steak na pepři s přelivem …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • non.angel | 22. 2. 2013 21:20

    Luxusní 8-)

  • Ivo Dragoun | 21. 10. 2006 10:05

    Pane Jiroute,skutečně se při čtení sbíhají sliny,leč snad jsem laik, snad těžko chápu,ale není mijasné jak mohu balit ve vajíčku něco jen z jedné strany anení také jasné zda zabalitm jen ten plát šunky nebo i to maso (z jedné strany!?)A konečně z mých zkušeností vím,že v pouhém a samotném rozšlehaném vejci něco těžko zabalím-snad to předtím pomoučit nebo udělat řídké těstíčko?Děkuji za rychlou odpověď,chtěl bych to zkusit co nejdříve.

  • Marta Hajkova | 22. 9. 2006 13:49

    Martine Jiroute kde to vsechno varite? Doma nebo v nejakem ***** hotelu?

  • martin jirout | 11. 9. 2006 03:27

    Andreo ... dovolte abych se k této věci ještě jednou vyjádřil....momentáně mi nezbývá nic jiného než s vámi souhlasit máte pravdu steak je opravdu vyjádřením v anglickém jazyku pro takovéto části masa jak jste jistě chtěla podotknout a tím samozřejmě nechci říct,že by se zde jednalo o nějaké zlepšení chuti tímto názvem záleží pouze na vaší představivosti když budete chtít jíst steak tak si dáte steak a když ne tak si dáte kotletu nebo- li vámi zmiňovanou karmenádlu ale nejlepší na tom je že výsledek budete mít vždy stejný samozřejmě pokud dodržíte správný technologický postup

  • Andrea | 8. 9. 2006 17:39

    Dovolím si nesúhlasit s vysvetlením p. Jirouta. Neviem, preco cestina zrazu pouzíva na Veprovú kotletu názov Steak, ked predtým sa to vzdy tak v Cechách ako na Slovensku nazývalo kotleta alebo karmenádla. Poanglictovanie názvov jedál zatial este neznamená zlepsenie ich chuti. Ja zijem v Spanielsku a tu sa jedlo nazýva dnes presne tak isto ako pred 100 rokmi. (Nie ze by som mala 100 rokov, ale poznám ludí, ktorí sa tomuto veku priblizujú a mi to potvrdili.) Takze lepsie Veprová kotleta atd. Okrem toho, ze je to z kulinárskeho hladiska správnejsie.

  • ELA | 8. 9. 2006 09:21

    ještě jednou s dovolením zneužiju kolonku komentářů - chlap se smyslem pro humor, který UMÍ VAŘIT- to je poklad nejen pro tyto stránky, že, dámy? :)) krásný den

  • martin jirout | 8. 9. 2006 00:52

    elo jsem tu pouze pro takové lidi jako jste vy děláte radost mě a já vám a za to vám děkuji

  • martin jirout | 8. 9. 2006 00:50

    milá Andreo bohužel ti musím říct že se mýlíš protože steak je kus jakéhokoli masa do 200g. nad 200g což se týká většinou právě tvé zmiňované a mé oblíbené hovězí svíčkové je maso označováno pojmem biftek nebo nějakým speciálním názvem jako třeba double steak ,z kuřecího masa se dělají pouze plátky jen u grilovaných pokrmů z kuřecího masa se místo plátků používá označení steak jinak jsem rád že sis přečetla moji recepturu a napsala mi takovýto vzkaz zkus to jednou uvařit a doufám že si pochutnáš stejně jako já

  • Pavel Jaroš | 7. 9. 2006 23:38

    Je samozřejmě nesmysl, že steak je jenom z hovězí svíčkové. Uvedl bych například klasický americký hovězí T-bone steak, který toho se svíčkovou nemá příliž společného. Samotný beef je taky trošku něco jiného. Ale každopádně se zde musím zastat pana Martina, protože vaří prostě vepřový steak, jak správně svůj mimochodem geniální recept pojmenoval.

  • Zdena z JM | 7. 9. 2006 13:15

    Steak znamená plátek masa-v podstatě jakéhokoliv.Plátek hovězího je beef steak-tedy náš počeštěný výraz "biftek."

  • Zdena z JM | 7. 9. 2006 13:07

    Myslím,že na názvu nezáleží.Já občas zajdu do restaurace,kde mají kuřecí steak,vepřový steak,ale taky steak z tuňáka nebo klokaní steak..Jestli je to správně, nevím.Mě tento recept potěšil hlavně tím,jakým stylem je napsán.Takový recept stačí přečíst a už se mi sbíhají sliny.

  • Andrea | 7. 9. 2006 12:58

    Urcite dobré, problém je, ze "Veprová kotleta" NIE JE STEAK...Trochu pomýlené (len pravá hovädzia sviecková).

  • ELA | 7. 9. 2006 11:53

    velké díky za oživení diskuze, zajímavé tipy a rady!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Eidam sýr Hořčice Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Šunka Vejce Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Meruňkový koktejl

Meruňkový koktejl

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

"Dietní" řízečky se šťouchanými brambory a okurkovým salátem

"Dietní" řízečky se šťouchanými…

Rýže s kari na smetaně

Rýže s kari na smetaně

Muffiny s čokoládou

Muffiny s čokoládou

Houbová smetanová omáčka

Houbová smetanová omáčka

Kuřecí zapečené s rajčaty a mozzarellou

Kuřecí zapečené s rajčaty a…

Guláš

Guláš

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Bramborový salát s grilovanou zeleninou
Bramborový salát s…
19
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
18
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
16
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi…

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Krampol (†87) o strachu ze smrti a průběhu svého pohřbu

Krampol (†87) o strachu ze smrti a průběhu svého pohřbu

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Jitka Boho (33): Rozchod s otcem syna!

Jitka Boho (33): Rozchod s otcem syna!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Steak all exklusive
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact