• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Šťavnaté řezy
Napište svůj komentář k receptu

Šťavnaté řezy

autor: Uživatel (#-23938)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šťavnaté řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 200
      g cukr
    • 250
      g tuk
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 100
      g ořechy mleté nebo strouhaný kokos
  • Náplň
    • 2
      ks tvaroh
    • rybízový džem
    • 2
      ks vanilkový pudink
    • 0,50
      l mléko
    • meruňkový kompot nebo švestkový

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, rozdělíme ho na dva díly. První díl vyválíme na placku, přeneseme ji na vymazaný vysypaný plech. Natřeme na ni tenčí vrstvu džemu, pak natřeme náplň.
2
Na náplň rozložíme kompotované ovoce podle výběru a vyválíme druhou placku, položíme ji na ovoce a pečeme ve středně vyhřáté troubě cca 50 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen) z remosky

Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen)…

Šťavnaté karbanátky

Šťavnaté karbanátky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlaďka Dary | 1. 2. 2008 16:14

    Tvaroh s pudinkem samozřejmě přislaďte dle svých chutí.Beru to 'oslazení' jako samozřejmost,proto jsem to do receptu nepřipsala.Tedy,milé kuchařky/pekařky,tu náplň si trošku oslaďte:-))

  • karolina | 1. 2. 2008 13:24

    Dnes jsem upekla - je to výborný ( poněkud pracný) moučník - dávám 1 +. S těstem se poněkud hůře pracuje, ale při vyvalování těsta jsem vál posypala mletými ořechy. Použila jsem višňový džem a kompot z jablek (čerstvá, trochu podušená ). Do tvarohu s pudinkem jsem přidala cukr - nevím, jestli tam paní Vladka cukr dává - není v receptu uvedeno. Myslím, že za chvíli moučník už nebude - je skutečně výborný.

  • Anonym | 29. 1. 2008 10:18

    Skúšala som to s kokosom, cesto sa vôbec netrhalo a koláč zmizol do druhého dňa.

  • Danka | 27. 1. 2008 15:25

    Ten váleček je dobrý typ!:-)díky!...už jsem o něm slyšela,ale zase jsem na něj zapomněla...hned v týdnu se po něm mrknu;)

  • Jana T. | 27. 1. 2008 15:08

    Ten váleček co používá Jarka mám už hodně dávno a můžu jedině doporučit. A co se receptu týká, tak bych si poradila, třeba jako Danka. Určitě bych těsto neházela do koše!!

  • Jarka O. | 27. 1. 2008 13:39

    Já jsem si na trhu koupila bezvadný váleček, který vyválí těsto přímo na plechu až do kraje.

  • Danka | 27. 1. 2008 13:24

    Tohle těsto má dobrý surovinový základ,já si ho trošinku přizpůsobila,buchta všem chutná...recepty si přece každý může upravit a vylepšit podle svých představ,ne?:-)Do odpadkového koše bych ho rozhodně nevyhodila,škoda materiálu....spodní placku jsem vytlačila rukama a vrchní nastrouhala a posypala trochou drobenky a jsem s výsledkem spokojená:)

  • Di | 27. 1. 2008 11:15

    Hodně mouky, méně tuku a ke všemu polohrubá mouka- takováto těsta se hůře válí a přenášejí. Podobně je tomu například s hraběnčinými řezy. Je dvojí pomoc. Alespoň část mouky nahradit hladkou a v každém případě těsto moc neválet, ale hodit na plech a rukama kezky rozhňahňat.

  • Vlaďka Dary | 26. 1. 2008 18:52

    Nejde vyválet?Je křehké,to je fakt.Já placku přesunuju na plech po pár kouscích,ale nikdy jsem s tím problém neměla a ve výsledku je buchta dobrá.Holt je to díky křehkosti větší piplačka...

  • Anonym | 26. 1. 2008 17:42

    Lidi nedělejte to,těsto nejde vyválet skončilo v odpadkovém koši.

  • Vlaďka Dary | 26. 1. 2008 13:01

    ořechy do těsta..

  • Anonym | 25. 1. 2008 14:20

    kam přijdou ty ořechy prosím? Do těsta, nebo do náplně? díky Iva

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Meruňkový kompot Mléko Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rybízový džem Tuk Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemný ovocný dezert

Jemný ovocný dezert

Hovězí maso na zelenině

Hovězí maso na zelenině

Pórková polévka s krupicí

Pórková polévka s krupicí

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Vinná klobása v trojobalu

Vinná klobása v trojobalu

Jahodový dort se smetanou

Jahodový dort se smetanou

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

Bylinkový chléb (DUKAN)

Bylinkový chléb (DUKAN)

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

41
Dýňová tortila
Dýňová tortila
20
Borůvkový mls s meruňkami
Borůvkový mls s meruňkami
20
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
18
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
14
Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

  • Recepty.cz
  • Šťavnaté řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact