Mleté maso smícháme s podravkou (množství dle chuti, přibližně 2-3 lžíce), zalejeme šlehačkou, řádně promícháme a necháme v ledničce alespoň hodinu uležet. Poté obalíme ve strouhance a smažíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
kazisvět
|3. 4. 2013 20:05
byly jako cihla. :'( <3
Rudy
|10. 2. 2012 11:27
jen tam dejte víc Pod(Otr)avky ... !!! To snad není možný ...
Majka Rončáková
|15. 2. 2007 14:14
Dávám mléko a nechám to odležet přes noc, vejce dám až před smažením.
Pavla Štefanová
|14. 2. 2007 11:14
Maso se nerozpadne, je možné ho péct i vcelku v alobalu.
Jana Kutačová
|14. 2. 2007 10:51
Tu dobu na uležení bych protáhla na delší čas.Mám tady velice podobný recept"Kořeněný bůček" a je to oprvadu moc dobré a šťavnaté maso.Jen mám vyzkoušeno,že opravdu je nejlepší si tu masovou směs připravit aspoň 4 hodiny dopředu a nejlépe den předem.Maso krásně natáhne šlehačku a koření do sebe a je opravdu šťavnaté a ta šlehačka tu dobrotu drží pohromadě :o)