• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Šťavnaté česnekové řízky
Napište svůj komentář k receptu

Šťavnaté česnekové řízky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 18
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šťavnaté česnekové řízky
Šťavnaté česnekové řízky
Šťavnaté česnekové řízky
Šťavnaté česnekové řízky
Šťavnaté česnekové řízky
Šťavnaté česnekové řízky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • vepřové maso (nebo drůbeží) libové - na řízky
    • česnek rozetřený se solí
    • česnekový bok pokrájený na plátky
    • olej na smažení
  • Trojobal
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso pokrájíme na plátky, nakrojíme strany plátků a naklepeme je. Drůbeží řízky, pokud jsou vysoké, prokrojíme - snížíme. Česnek utřeme se solí do hladké kašičky, kterou řízky potřeme, pak položíme plátek česnekového boku a obalíme v trojobalu. Obalené řízky smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Podáváme s bramborovou nebo zeleninovou přílohou.
2
Řízek se obaluje s plátkem česnekového boku dobře, nepotřebujeme párátka ani jehly na zpevnění, jelikož česneková směs funguje jako „lepidlo“.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnaté telecí řízky se sýrem

Šťavnaté telecí řízky se sýrem

Šťavnaté karbanátky

Šťavnaté karbanátky

Šťavnaté karbanátky II.

Šťavnaté karbanátky II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dostálová | 15. 4. 2016 11:58

    Byly skvělé a děkuji za skvělý nápad na ozvláštnění dobré české klasiky.

  • Andrea | 12. 4. 2015 21:14

    Ty byly k sežrání, mňam :-*

  • Verča | 19. 12. 2012 08:05

    Vítám každou změnu v jídelníčku, řízky byly fakt výborný a někdy je zas udělám :-P .

  • Kubánková | 1. 4. 2012 20:39

    Řízky byly vynikající, všechno při sobě dobře drželo a byla to dobrá změna. Doporučuji k nim bramborovou kaši.

  • Petra | 14. 9. 2011 14:59

    určitě nebyly naposledy, děkuji

  • Monika V. | 24. 7. 2011 18:05

    Velká chvála od celé rodiny <:-)

  • Alena Jírová | 26. 5. 2011 15:08

    Moc dobrý oběd, bála jsem se odlepování a krásně maso drželo pohromadě se slaninou. :-)) .

  • Nováci | 19. 4. 2011 14:08

    Ještě teď odfukujeme :-D , byla to příjemná změna ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Česnekový bok Hladká mouka Olej Strouhanka Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a kiwi

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…

Makrely na roštu

Makrely na roštu

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Krkovička jako bramboráková

Krkovička jako bramboráková

Kuřecí maso v sýrové omáčce

Kuřecí maso v sýrové omáčce

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

Italské kari rizoto s králičím masem

Italské kari rizoto s králičím masem

Výborná drobenková buchta

Výborná drobenková buchta

Mandle v pánvi pražené

Mandle v pánvi pražené

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

20
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Vařené topinambury
Vařené topinambury
12
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
10
Staročeský domácí chléb
Staročeský domácí chléb

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Zrádci se chystají do kin, ale… Problém s lístky i penězi!

Zrádci se chystají do kin, ale… Problém s lístky i penězi!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Šťavnatá jablečná fofr buchta / koláč se skořicí
Šťavnatá jablečná fofr buchta / koláč…
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Šťavnaté karbanátky
Šťavnaté karbanátky
Šťavnaté karbanátky II.
Šťavnaté karbanátky II.
Šťavnaté karé se zeleninou
Šťavnaté karé se zeleninou
  • Recepty.cz
  • Šťavnaté česnekové řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact