• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Napište svůj komentář k receptu

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • ryba Pangasius,treska,filé....
    • sůl
    • pepř mletý nebo koření na ryby
    • brambory
    • paprika čerstvá,nejlépe barevná
    • rajče
    • cibule
    • česnek
    • slanina uzená,anglická,vahalova...-dle chuti
    • máslo
    • hořčice plnotučná,dijonská-dle chuti
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme, pokrájíme na plátky cca 0,6 cm a osolíme. Rybu dle vlastního výběru si omyjeme, osolíme,opepříme nebo použijeme koření na ryby. Jestliže nepoužijeme koření, potřeme rybu hořčicí. Papriky pokrájíme s rajčaty, cibulí a česnekem na plátky. Slaninu na plátky nebo hranolky. Připravíme si pláty alobalu, ze kterých budeme dělat balíčky: 1 plát =1 porce. (Já dělám cca 60 cm dlouhé.)
2
Střed alobalu pomastíme máslem (olejem) a poklademe vrstvou brambor. Na brambory položíme porci ryby, na ní zeleninu, slaninu a opět vrstvu brambor. Na navršené suroviny dáme slabý plátek másla (nemusí být), balíček uzavřeme (opatrně aby se neprotrhl!), přeneseme do vyššího pekáče ve kterém budeme péct. To v jakém pořadí budete na rybu dávat zeleninu záleží na Vás.
3
Slaninu můžeme dát i jako poslední vrstvu,na brambory. Až budeme mít všechny porce zabalené a přendané v pekáči, vložíme je do předehřáté trouby a budeme péct 15-20minut na střední teplotu. Pak balíčky podlijeme a ještě dopečeme 15 - 20minut.
4
**Poznámky:**
5
* Podáváme v hlubokém talíři,přímo s alobalem,abychom nepřišli o šťávu nebo celý obsah balíčku do talíře ,,vyklopíme,,.
6
* Pozor na páru!!!
7
* Balíčky děláme stejně velké nebo vyndaváme postupně.
8
* Do balíčku si každý může přidat to,co mu chutná (kečup, sýr, olivy...)
9
* Recept je takovou všehochutí zdejších receptů, která se mi osvědčila.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Šťavnatá česneková kotleta

Šťavnatá česneková kotleta

Šťavnatá jablečná fofr buchta / koláč se skořicí

Šťavnatá jablečná fofr buchta / koláč…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzka | 20. 5. 2016 13:10

    Super rychlovka!!!!!! Nové brambory i ryba byly do 30 minut na 200 k jídlu <:-) :-P :-D :-) :-* <3 <:-)

  • Jiri | 13. 12. 2012 22:54

    Je to mega supa vymazlena mlaskovina 8-)

  • Jetmarová | 16. 6. 2011 13:36

    Jednoduché a moc dobré.

  • Tomáš | 25. 5. 2011 09:26

    Dal jsem do toho i sýr,udělal perfektní omáčku 8-)

  • Robin | 29. 4. 2011 12:20

    Moc dobry a da se dovnitr pridat vsechno co komu chutna

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Ryby Zelenina
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Z brambor Ze zeleniny Zelenina Rybí Oběd Večeře Pečení Dušení Dietní Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Brambory Česnek Cibule Hořčice Máslo Paprika Pepř mletý Rajče Ryba Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Vafle s lesním ovocem

Vafle s lesním ovocem

Chobotnice po athénsku

Chobotnice po athénsku

Karamelové řezy II.

Karamelové řezy II.

Ovocný koláč III.

Ovocný koláč III.

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Tvaroh s rakytníkovým pyré

"Chlupačky" - zapékané chlupaté knedlíky s masem

"Chlupačky" - zapékané chlupaté…

brambory v alobalu se zakysanou smetanou

brambory v alobalu se zakysanou…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

21
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
19
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
17
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
17
French toast
French toast
15
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Šťavnatá česneková kotleta
Šťavnatá česneková kotleta
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Šťavnatá jablečná fofr buchta / koláč se skořicí
Šťavnatá jablečná fofr buchta / koláč…
Šťavnaté česnekové řízky
Šťavnaté česnekové řízky
Šťavnaté karbanátky
Šťavnaté karbanátky
Šťavnaté karbanátky II.
Šťavnaté karbanátky II.
  • Recepty.cz
  • Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact