Vychladlé brambory umeleme spolu s tvarohem v mlýnku na maso (nebo rozsekáme v robotu). Utřeme žlouky s cukrem, přidáme změklý tuk, tvaroh s brambory, vanilkový cukr a rozinky. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Rozetřeme na vymazaný plech a pečeme zhruba 25 minut na 170 °C.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Airan Novakova
|25. 8. 2005 10:13
Pani Ticha, sem s tim, ja je urcite vyzkousim...:-))
Jana Tichá
|25. 8. 2005 10:05
V dřívějších dobách, Airan, zřejmě bylo v dost velké oblibě dávat do moučníků brambory. Ve své stoleté kuchařce jsem našla řezy z bramborového těsta a pomerančovým krémem. Říkám si, že by stálo za to je vyzkoušet.
Airan Novakova
|25. 8. 2005 09:58
Nasla jsem ten recept na jedne stare fotografie, nepsalo se tam jak dlouho se dela, to v me troube vyhazelo o neco min nez pulhodina.Je to podobne rezy pani Tiche, jen bez testa. Nam to chutnalo a je to neco "jineho"
Anonym
|25. 8. 2005 09:13
Koukam, ze jsem se zase predvedla...ten cas ma tam byt 25 minut, prosim kucharku on-line o opravu. Dekuji