Krkovičku nakrájíme na větší kostky, osolíme. Na oleji opečeme pokrájenou cibuli, přidáme maso, koření a restujeme asi 35 minut ve vlastní šťávě (několikrát podlijeme troškou vroucí vody). Když je maso měkké, přilijeme ještě trošku vody a je-li třeba, dohustíme moukou.
2
Podáváme s vařenými bramborami a dušenou mrkví (tu chlapi málokdy ocení, ale je to dobré).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Irena
|10. 3. 2016 08:26
Taky jsme si mooc pochutnali :-*
Matyášková
|27. 4. 2015 11:38
Skvělé maso a dušená mrkev se k němu opravdu velice hodí a neměla by tu chybět.
Mitko
|14. 7. 2013 13:51
That's a nicely made answer to a chaglenling question
Monika
|17. 4. 2013 08:46
Maximální nadšení,děkuji vám. O:-)
Jan Budina
|14. 2. 2012 19:03
Nezbývá nic jiného než přidat další kladný komentář, bylo mi potěšením recept vyzkoušet. Budina
Marketa Janu
|24. 10. 2011 14:18
Vrele doporucuju, bala jsem se te cibule, ze ji bude hodne a udelala vybornou omacku, zazvoru jsem dala vic, mela jsem ho doma dlouho a byl uz vyprchany. Priste zkusim z cerstveho zazvoru, to bude urcite taky fajn.
lálá
|15. 8. 2011 17:03
Masový sosík byl výborný a ani nám mrkev nescházela :-P :-D .
Plummer
|24. 7. 2011 16:46
Toto delavam a i rodine moc chutna. S mrkvi jsem jeste nezkousel, tak bude priste jako bonus.
Lucie Dvořáková
|29. 6. 2011 11:04
Výborné :-P !
Karla
|16. 5. 2011 08:49
Připravovala jsem o víkend a musím přiznat, že kombinace mrkev a výborný skoroguláš byla fantastická. Děkuji, určitě zopakuji