Slaninu rozškvaříme s olejem a na ni osmažíme cibulku do zlatova. Hovězí opečeme na cibuli. Podlijeme 1/2 litrem vývaru a přidáme jemně umletý jalovec a bobkový list. Dusíme do měkka. Po otevření hrnce do šťávy vmícháme jíšku a ochutíme. Na závěr přidáme trochu červeného vína a na oleji zpěníme koření Divočina a ještě chvíli provaříme.
2
Použijeme-li tlakový hrnec, doba dušení se zkrátí na 40 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pastis Petite
|21. 5. 2007 17:10
Zrovna včera jsem to dělala s těmi 10 kuličkami a dokonce se mi to zdálo málo "divoké." Ale všichni víme, že každé jídlo je o individuální chuti. Díky za příspěvek. PP
Zdeňka Korábová
|21. 5. 2007 14:10
Recepz se mi líbí, jen 10 kuliček jalovce a ještě umletého se mi zdá moc - už jednou jsem takto zkazila jídlo a jsem na jalovec opatrná - máte to vyzkoušené?