Krůtí řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalime v hladké mouce. Řízky opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách, přidáme koření, kostku masoxu, sójovou a worchestrovou omáčku, to vše zalijeme vodou. Přidáme žampiony nakrajene na platky. Když jsou žampiony měkké, omáčku zahustíme jíškou a nakonec přilijeme smetanu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Martina
|20. 10. 2006 10:14
Bylo to naprosto bajecne. Vypustila jsem sul a jisku, dala jsem jen 1/2 masoxu. S testovinami to nemelo chybu. Moc dekuji za skvely recept.
Táňa K.
|11. 5. 2006 15:59
Naprosto vynikající jídlo! Místo řízků jsem maso nakrájela na malé kousky. Okořenila jsem pepřem, gyros kořením a troškou grilovacího koření. Jako přílohu jsme baštili rýži. Příprava je jednoduchá a výsledek super! Moc chválím a dávám jedničku.:-)
Anonym
|6. 2. 2006 22:54
Jadulko, :-)) bo je treba myslet sofistikovaně :-DDD
Renata
|17. 10. 2005 15:30
Zbytecne moc ruzneho koreni - chute se pak prebijeji. Dala bych napr. jen sojovou omacku a kari koreni. Masox je taky zbytecny! Jinak je to originalni recept.
Jadunka
|17. 5. 2005 17:38
Zrovna jsme dojedli, bylo to uzasne. Ale priste dam jen pulku Masoxu nebo platky trochu mene osolim. Kazdopadne dekuji za recept.