• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Štafetky
Napište svůj komentář k receptu

Štafetky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 26
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Štafetky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 9
      ks bílek
    • 120
      g ořechy (Mleté)
    • 100
      g hladká mouka
    • čokoládová poleva
    • 200
      g cukr
    • krém (Podle chuti)

Postup přípravy receptu

1
Bílky s cukrem ušleháme do pěny. Do té přidáme hladkou mouku a mleté ořechy. Hmotu rozdělíme na dva plechy a ve středně vyhřáté troubě upečeme(při 180 °C asi 10 min.) Po vychladnutí spojíme jakymkoliv krémem, nakrájíme na menší obdélníčky a konce namáčíme v čokoládě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

Štafetky z cukrárny

Štafetky z cukrárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva1 | 25. 10. 2010 22:18

    Cukr používám krupici, aby se bílky lépe vyšlehaly. Hmotu rozetřu na 4 papíry asi 1 cm od kraje.Povrch lehce posypu cukrem. Peču na 200° C. Po upečení ihned překlopím na utěrku a papír strhnu. Pláty spojím krémem a nechám uležet. Nakrájené obdélníčky asi 2,5 x6 polévám čokoládou pomocí mašlovačky. Dávám1

  • Marcela Kottová | 20. 10. 2006 22:30

    povedly se moc a moc všem chutnali.bála jsem se ale dobře to dopadlo fakt super lepší jak z cukrárny.vanilka

  • Kuchařka on-line | 17. 10. 2006 17:30

    Pokračování zde: http://recepty.atlas.cz/diskuze_prispevek.asp?id_prispevek=JMNNOOHMQ9 Děkuji za pochopení

  • Jaroslava Oumarová | 17. 10. 2006 12:48

    Pokud to plánujete na víkend, možná by to šlo, ale musím tenhle nápad probrat doma:-))

  • Airan | 17. 10. 2006 11:39

    Jarusko, do Prahy jezdeji dostavniky:-)))

  • Jaroslava Oumarová | 17. 10. 2006 11:13

    Jééé, to mě mrzí, že se do Prahy nemám jak dostat:-(((((( Taky bych vás ráda všechny viděla.

  • Jaroslava Oumarová | 17. 10. 2006 07:50

    Já dělám nejčastěji klasický máslový krém ( s pudinkem nebo moučnou kaší ) a dochucuji praženými strouhanými ořechy nebo kokosem.

  • Tereza Jarčušková | 17. 10. 2006 06:53

    Lidka, som za, klub na pokec sa rozrastá : )))

  • ANNA POLÁKOVÁ | 16. 10. 2006 18:50

    no to by mohla být mňamka, miluju štafetky, prosím dámy,poraďte mi recept na nějaký lehký krém, a když jsme u těch laskonek, ty miluje manžel, nemáte někdo recept. díky :-Danna

  • Airan | 16. 10. 2006 18:25

    Lidko, ja jsem pro! Vitej do klubu:-))))

  • Lidka Kábrtová | 16. 10. 2006 17:58

    Pokud byste mě vzaly do klubu, donesu štafetky :-). V Praze pracuju.

  • Airan | 16. 10. 2006 13:53

    Teri, uz se tesim na tvuj prijezd do Prahy a laskonky ti urcite sezenu. Pocitej s tim:-))

  • Tereza Jarčušková | 16. 10. 2006 13:53

    Ďakujem, hneď si ho nájdem a dám medzi obľúbené. Určite vyskúšam. A kúpim si aj v Prahe. Váš bude určite lepší ako z cukrárne : )))

  • Lidka Kábrtová | 16. 10. 2006 13:24

    Terezko, v každé normální cukrárně je mají. Laskonky jsou oválky slepené krémem. Štafetky jsou buď hranolky nebo oválky promazané několika vrstavmi krému a konce mají máčené v čokoládě. Jinak originál recept na štafetky mám ve svých receptech. Osobně to je můj nejmilejší dortík, doporučuji vyzkoušet.

  • Tereza Jarčušková | 16. 10. 2006 13:06

    Lidka, v novembri pôjdem do Prahy, dostať ich bežne v cukrárni ?

  • Lidka Kábrtová | 16. 10. 2006 09:17

    Terezko, i u nás jsou laskonky oválky - je to taková bílá křupavá hmota. Štafetky jsou skutečně něco jiného...zkuste si je objednat v cukrárně až budete v Praze, uvidíte.

  • Tereza Jarčušková | 16. 10. 2006 07:22

    Lidko, rozdiel je v tom, že na laskonky sa cesto nepečie v celku, ale robia sa oválky, ktoré sa zlepujú krémom.

  • Marcela Kottová | 13. 10. 2006 21:47

    Hned jak upeču věnečky a zbudou mi bílky vyzkouším štafetky.Já vždy ze zbylých bílků dělala kokosovou buchtu ale štafetky od sousedky měly veliký úspěch.Myslím že jde každou placku přepůlit a dát 4 placky na sebe co???nebude to lepší budou vyšší.Jen dvě placky na sebe je moc nízké.Zkusím a dám vědět jak to dopadlo.vanilka

  • bramborka | 13. 10. 2006 18:38

    Právě si pochutnáváme,mohu doporučit jsou výborné.Dávám rozhodně za 1*.

  • Margita | 13. 10. 2006 17:19

    Robila som, vynikajúce, časť žĺtkov som použila do čokoládovej plnky. Nemusia sa dať odležať, iba snáď je lepšie ich skonzumovať na druhý deň . Hodnotím 1.

  • Di | 13. 10. 2006 16:49

    Laskonky se buď vykrajují nebo se na plech stříkají oválky. Pak se slepí krémem a kraje se mohou třeba omočit ve strouhanách ořeších.

  • Lidka Kábrtová | 13. 10. 2006 11:11

    Teď jsem zmatená...laskonky jsou neco úplně jiného. Recept na štafetky tu mám také, ale tam je poměr bílků jiný, jsem z toho nějak zmatená.

  • Tereza Jarčušková | 13. 10. 2006 07:06

    U nás sa to volá laskonky : )))

  • Květa | 12. 10. 2006 09:49

    Lze péct jako vánoční cukroví. V tom případě - musí se štafetky odležet a jak dlouho? Děkuji

  • as | 12. 10. 2006 09:25

    Jak jsou hotové štafetky vysoké?

  • Anonym | 11. 10. 2006 20:06

    Dekuji za recept, stafetky mely velky uspech. Jelikoz nepiju kavu tak jsem je naplnila cokoladovym kremem,na ktery jsem pouzila cast zloutku.

  • Anonym | 26. 3. 2006 16:02

    Moniko vyzkoušejte třeba žloutkové penízky, je to něco jako rakvičky, jenže je to v placičkách

  • Monika | 26. 3. 2006 07:33

    Prosím,mohli byste mi dát typ, co pak s těmi zbylými žloutky? Chtěla bych to zkusit.Děkuji.

  • jitka | 25. 3. 2006 20:02

    Právě jsem ho dodělala,děkuju Andreo za komentář,díky němu jsem si na to troufla a musím jen potvrdit,že je vážně skvělý.Plnila jsem kávovým krémem,máčela v čokoláděa nahoru ještě ´posadila´ořech.

  • Andrea M. | 14. 5. 2005 16:51

    Už jsem je dělala několikrát a měla jsem velký úspěch!Chutnají jako z cukrárny,jen jsem nevěřila,že těsto vystačí na dva plechy.Vystačí!Kdo rád mlsá,vřele doporučuji!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoládová poleva Cukr Hladká mouka Krém Ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní okurkový salát

Pikantní okurkový salát

Vepřová "pečeně" v papiňáku

Vepřová "pečeně" v papiňáku

Kretské tzatziky

Kretské tzatziky

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

Bramborové knedlíky se švestkami

Bramborové knedlíky se švestkami

Veganská houbová omáčka

Veganská houbová omáčka

Celerová surimi pomazánka

Celerová surimi pomazánka

Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou a kuřecím masem

Těstoviny se smetanovo-sýrovou…

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

50
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
18
Dýňový cheesecake s ricottou
Dýňový cheesecake s…
17
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Krásná Pomeje 4 měsíce po incidentu: Drsné následky!

Krásná Pomeje 4 měsíce po incidentu: Drsné následky!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Další doporučené recepty:

Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Šťáva z bezinek, pomerančů a jablek
Šťáva z bezinek, pomerančů a jablek
Šťáva z černého rybízu
Šťáva z černého rybízu
Šťáva z malin, jahod apod.
Šťáva z malin, jahod apod.
  • Recepty.cz
  • Štafetky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact