• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Srnčí na zelenině
Napište svůj komentář k receptu

Srnčí na zelenině

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Srnčí na zelenině
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • tymián
    • uzený bůček nebo špek
    • zelenina strouhaná
    • 1
      kg srnčí maso ze hřbetu nebo kýty
    • 1
      ks petržel
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks malý celer
    • 10
      ks pepř celý
    • 10
      ks nové koření
    • 10
      ks jalovec
    • 5
      ks koření divoké - tj. bobkový list
    • olej podle oka
    • voda podle oka

Postup přípravy receptu

1
Maso odblaníme a prošpikujeme uzeným bůčkem nebo špekem, osolíme a dáme do pekáčku. Přidáme všechno koření a zeleninu, zakápneme olejem, podlijeme vodou a v troubě pečeme do měkka za občasného podlévání a polévání. Koření po upečení vyndáme.
2
Jako příloha se hodí bramborový knedlík nebo jen brambory.Na tuto pochoutku jdu dnes na oběd k mamince a tak jsem se s Vámi musela podělit o recept.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový srnčí hřbet

Rýžový srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…

Srnčí hřbet na liškách

Srnčí hřbet na liškách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jarin | 30. 12. 2010 18:00

    prober se :'(

  • Lalina | 24. 10. 2010 02:10

    A toto je čo za verziu receptu? Množstvá surovín si máme vycucať z prsta? Toto má byť vylepšenie stránok? Jedine tak na reklamy, No, niet nad odborníkov, ešte šťastie, že som si obľúbené recepty ukladala aj do počítača (aj keď, žiaľ, nie všetky).

  • Jana | 13. 2. 2007 22:44

    Se zvěřinou pracuji docela často,mám teda to štěstí a dobré kamarády.Je pravda,že spoustu papání předem marinuji alespoň 24 hod předem.Pak je masíčko ještě lepší.Všem doporučuji :-))

  • Anonym | 28. 11. 2006 22:06

    Skoro stejným způsobem dělám hovězí pečeni nebo králíka, maso nejdřív ze všech stran na povrchu rychle osmažím, aby se zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř, teprve pak dávám péct. Pod pečeni dávám ještě cibuli a česnek, kousek celeru, petržele, k tomu špenát a bramborový knedlík. K pečeni na víně by mi šly zase houskáče, nebo i rýže.

  • LF. | 27. 11. 2006 18:43

    No jistě chutné a výtečné,ale zvěřina musí být cítit jako zvěřina,ten uzený bůček tomu přidá vepřovou chut, červené víno je nutnost, kořenit opatrně,ale nebát se pozužívat Jalovec,prostě docela dobré,chuťově vyvážené. Jinak něco dělůat jako a la Bažant, no prosím,ale tak maximálně kuře,vše ostatní je vždy jen typicky česká kuchyně,nikoliv špatná,ale vše jsme již jedli, chybí originalita.Mimochodem zvěřina je drahá, zdravá a tak se jídlo musí připoravit s láskou.

  • Jana | 23. 11. 2006 22:17

    Tuto pochoutku delam jako "veprove a la bazant".Zeleninu nakonec rozmixuji,vznikne vyborny sos;trosicku zahustim,kdyz je potreba.Misto uzeneho bucku staci dobra klobasa nakrajena na kolecka,tu potom vyjmeme a kazdemu dame na talir.

  • Marie Horáková | 23. 11. 2006 19:58

    Zkuste podlít místo vody červeným vínem. Je to výborné.

  • Alena | 23. 11. 2006 13:20

    Tak to Vám opravdu závidím, Martino. Mńam! Jen člověk nesmí myslet na ty krásné srnčí oči.....ale to bychom nemohli jíst maso,že? A já jsem taky na masínko...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jalovec Koření Malý celer Mrkev Nové koření Olej Pepř celý Petržel Srnčí maso Tymián Uzený bůček Voda Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fenyklový salát

Fenyklový salát

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Kuřecí směs na houbách

Kuřecí směs na houbách

Osvěžující jogurtový koláč

Osvěžující jogurtový koláč

Kaldoun

Kaldoun

Zapečené brambory s kroupovým zelím a uzeným masem

Zapečené brambory s kroupovým zelím a…

Jednoduché špenátové palačinky

Jednoduché špenátové palačinky

Krůtí roláda plněná hříbky

Krůtí roláda plněná hříbky

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

561
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
345
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
96
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
45
Francouzský dresing
Francouzský dresing
37
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Srnčí na zelenině
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact