• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Srnčí kostky na víně
Napište svůj komentář k receptu

Srnčí kostky na víně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Srnčí kostky na víně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks cibule
    • máslo na orestování
    • 1
      hrst houby i více, záleží na chuti
    • šalvěj
    • rozmarýn
    • nové koření
    • pepř mletý
    • jalovec
    • sůl
    • červené víno

Postup přípravy receptu

1
Cibuli zpěníme na másle do růžova, přidáme srnčí nakrájené na kostky, osolíme, přidáme houby a koření a dusíme. Podléváme červeným vínem. Šalvěj a rozmarýn dávám větvičky, které se vytáhnou, ostatní koření můžete podrtit, nebo vytahat - jak je libo. Přidáme trochu jíšky - PŘIMĚŘENĚ! Povaříme. Příloha - já dávám široké nudle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový srnčí hřbet

Rýžový srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…

Srnčí hřbet na liškách

Srnčí hřbet na liškách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dáša B | 6. 1. 2012 22:14

    Super, na to, že se zvěřinou moc zkušeností nemám, tak to dopadlo výborně, chválím recept

  • klap.zobak | 28. 1. 2011 17:51

    Naprosto bezkonkurenční, jednoduchá příprava, vynikající chuť, klidně bych přidala i nějakou tu hvězdičku k jedničce...:o)))

  • Zdena z JM | 3. 8. 2009 07:56

    Naprostu luxusní záležitost. Maso jsem okořenila směsí koření na divočinu, přidala sušený rozmarýn a šalvěj a nechala 2 dny naložené v červeném víně. Třetí den podusila v tlakovém hrnci. Šťávu jsem nezahušťovala. Podávala jsem s bramboráčky. Sklidila jsem velkou pochvalu od celé rodiny včetně maminky a tchýně.

  • marie mateju | 27. 4. 2009 09:20

    ja mam jen bíle víno,ale risknu to.Nechce se mě jit za vinařama po sklepech,vždy mě chtějí ožrat.

  • Miloslava Odvářková | 26. 4. 2009 14:53

    Tak jsem vyzkoušela, je to fakt výborný! Jen jsem místo jíšky udělala "záklechtku" - teď mě napadá jen tento možná archaismus, zkrátka jsem zahustila vodou s hladkou moukou. Víno jsem použila kvalitní, špicový Modrý Portugal, čili víno suché, alébrž jiné doma nebylo. Srdce mi z toho krvácelo, ale výsledek mě s tím smířil. Díky za recept!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Cibule Houby Jalovec Máslo Nové koření Pepř mletý Rozmarýn Šalvěj Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová kulajda

Koprová kulajda

Kuřecí směs po staročesku

Kuřecí směs po staročesku

Mrkvový dort s mandlemi

Mrkvový dort s mandlemi

Košíčky s ořechovou náplní

Košíčky s ořechovou náplní

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího…

Smažená zelenina po italsku

Smažená zelenina po italsku

Dresing z kysané smetany

Dresing z kysané smetany

Špenátová omáčka

Špenátová omáčka

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

45 minut
Thajské rýžové nudle Pad Thai

Thajské rýžové nudle Pad Thai

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

Poslední sledované recepty

169
Vepřová pečeně na kysaném zelí s hrnkovými knedlíky
Vepřová pečeně na…
56
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
55
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
40
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

  • Recepty.cz
  • Srnčí kostky na víně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact