Drůbeží srdíčka rozpůlíme a promyjeme studenou vodou. Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na lžíci oleje nebo sádla, přidáme srdíčka, trochu orestuje, zalijeme trochu vodou a dusíme asi 15 minut. Očistíme si kořenovou zeleninu a všechnu nahrubo nastrouháme. Když jsou srdíčka skoro měkká, přidáme nastrouhanou zeleninu, dolijeme vodou, osolíme a vaříme. Až je vše měkké, zahustíme polévku trochou jíšky a dochutíme pepřem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marsí ***
|2. 12. 2008 22:58
No musím říct...tedy napsat, že jsem "poblívková" a tahle polévka mně zaujala. Jen bych možná v závěru přidala trochu smetany a možná i kysané...:-) a zkusila bych srdéčka krůtí....