• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Srdce po myslivecku
Napište svůj komentář k receptu

Srdce po myslivecku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Srdce po myslivecku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks vepřová játra
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 0,50
      pepř mletý
    • 1
      špetka estragon Drcený
    • 1
      špetka mletý kmín
    • 1
      špetka tymián
    • 2
      dl červené víno
    • 1
      lžíce marmeláda
    • 1
      balení zakysaná smetana
    • hladká mouka
    • masox
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Srdce omyjeme, ořežeme cévy a blány (použijeme do polévky), nakrájíme na tenké plátky. Na sádle orestujeme cibuli do zlatava, vsypeme papriku, krátce osmahneme a vložíme plátky srdce. Orestujeme, zalejeme vývarem, osolíme a okořeníme. Asi po 20-ti min. vlejeme víno a dusíme dále.
2
Na závěr v pokrmu rozmícháme marmeládu, zakysanou smetanu, případně zaprášíme moukou a provaříme. Podáváme s knedlíkem nebo s těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

srdce na divoko

srdce na divoko

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně

Dort srdce

Dort srdce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Verča | 8. 7. 2014 17:56

    Přidávám pochvalu. jen bych ubrala masoxu tak na půlku. je to dost slané a to jsem tam nedávala sůl :-D

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 24. 5. 2014 14:54

    Tento recept nám moc chutnal, jen škoda toho masoxu, ale kdo chce, může si ho nahradit vývarem. Opravdu jsme si pochutnali, víc takových receptů.

  • HonzaDC | 13. 6. 2013 14:43

    Tak tohle je neskutečné papání...a to jsem neměl ani smetanu ani víno a i bez toho je to luxusní. Doporučuji vyzkoušet

  • vanidoso | 12. 2. 2012 18:50

    Opravdu povedené, s těstovinami to byla opravdu mňamka a i s knedlíkem si to dokáži docela dobře představit. ;-) ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

  • peter gabor | 12. 6. 2005 13:40

    no tak som to vyskusal a chutilo mi.omacku som rozmixoval zvlast.k tomu knedla a pohar piva.Doporucujem pre tych,ktori maju radi vnutornosti. peter

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Cibule Estragon Hladká mouka Marmeláda Masox Mletý kmín Paprika - sladká Pepř mletý Sádlo Sůl Tymián Vepřová játra Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

Marinované plátky s bramborem-zapečené

Marinované plátky s bramborem-zapečené

Bramborovo-hrášková kaše

Bramborovo-hrášková kaše

Vynikající vanilková zmrzlina

Vynikající vanilková zmrzlina

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Jednoduché špenátové palačinky

Jednoduché špenátové palačinky

Salát Caprese II

Salát Caprese II

Banánovo – avokádové smoothie

Banánovo – avokádové smoothie

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

32
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
23
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
20
Risotto s chřestem
Risotto s chřestem
19
Výborné hrníčkové knedle
Výborné hrníčkové knedle
17
Čebureky II.
Čebureky II.

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

srdce na divoko
srdce na divoko
Srdce na paprice
Srdce na paprice
Srdce na smetaně
Srdce na smetaně
Srdíčka na smetaně
Srdíčka na smetaně
Srdíčka s květákem a brokolicí
Srdíčka s květákem a brokolicí
Srnčí hřbet na liškách
Srnčí hřbet na liškách
  • Recepty.cz
  • Srdce po myslivecku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact