Srdíčka rozřízneme na polovinu a opláchneme, vložíme do vařící vody s přidáním soli a cibule a 10 minut srdce vaříme. Vyjmeme, necháme vychladnout a každý díl protáhneme proužkem slaniny, jejíž konce smočíme v mléce a pepři.
2
Na sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený celer, osmahneme a do tohoto základu vložíme připravené půlky srdíček. Po všech stranách osmahneme, osolíme, přidáme koření, podlijeme a dusíme do poloměkka.
3
Pak podlijeme vínem a dodusíme, podle potřeby podlijeme vývarem a dochutíme šťávou z citronu.
Opravte si prosím v ingrediencích "vepřová játra" na "vepřová srdce".
Tento recept nás vůbec nezaujal a to máme vnitřnosti velmi rádi. Nebudeme opakovat.