Proč Vegetu? Podívejte se na recept třeba od Vaňka a zjistíte, že tohle je Babicovina.
Výborné...ale tu vegeru bych vynechal ;-)
Ano všechno zasypeme sýrem a dochutíme chemii :D
Kotlety se dusí 15 - 20 min. doměkka. Kousek si odřízněte a ochutnejte. Oni vlastně jsou již měkké, když se osmahnou po obou stranách, záleží to také na tom, jak jsou silné - jak jsme je rozklepali. Ale dušením nám nejenom ještě více změknou, ale udělá se dobrá šťávička.
Právě jsem uvařila srbský kotlet. Česnek jsem ale dala až do šťávy. Maso jsem dusula celou dobu se zeleninou. Sýr být nemusí, alespoň nám nechyběl. Zeleninový salát jsem také vynechala, jídlo je samo zeleninové.
Poradíte mi, jak dlouho se mají ty kotlety dusit. Diky, jsem v kuchyni začátečník ;-). Jana
super!
Ja si tam pridam jeste rajce ale to se jiz nesmi varit,jen prohrat a k tomu i Srbske brambory. Tooo... je super!
vyzkoušej to je to fakt dobrý už sem to dělala několikrát
hmmmmm....zní to dobře!