• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Srbský kotlet
Napište svůj komentář k receptu

Srbský kotlet

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Srbský kotlet
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • 3
      stroužek česnek
    • hladká mouka
    • 2
      ks červená paprika Sladká
    • 2
      ks cibule
    • olej
    • voda
    • vegeta
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme, posypeme je sladkou mletou paprikou a potřeme každou 1 stroužkem prolisovaného česneku. Kotlety obalíme v hladké mouce a opečeme je po obou stranách v pánvi na oleji. Lehce je podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Až budou kotlety měkké, vyjmeme je a dáme na teplé místo, do výpeku dáme 2 papriky pokrájené na nudličky a 2 cibule pokrájené na kroužky a vše lehce podusíme, dle chuti dochutíme ještě solí a nebo vegetou. Směs navrstvíme na kotletu a posypeme strouhaným sýrem.
2
Podáváme s brambory a nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Srbský vepřový guláš

Srbský vepřový guláš

Srbský guláš

Srbský guláš

Srbský džuveč

Srbský džuveč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uživatel (#336991)
    Uživatel (#336991) | 11. 1. 2023 11:36

    Proč Vegetu? Podívejte se na recept třeba od Vaňka a zjistíte, že tohle je Babicovina.

  • Tommy | 31. 8. 2014 19:47

    Výborné...ale tu vegeru bych vynechal ;-)

  • XxX | 12. 5. 2013 14:48

    Ano všechno zasypeme sýrem a dochutíme chemii :D

  • recepty73
    recepty73 | 22. 11. 2010 17:46

    ...měli jsme s restovaným bramborem,sýr ani salát není třeba...

  • Helena Venkovičová | 3. 3. 2008 14:05

    Kotlety se dusí 15 - 20 min. doměkka. Kousek si odřízněte a ochutnejte. Oni vlastně jsou již měkké, když se osmahnou po obou stranách, záleží to také na tom, jak jsou silné - jak jsme je rozklepali. Ale dušením nám nejenom ještě více změknou, ale udělá se dobrá šťávička.

  • Hana Ventová | 18. 5. 2007 13:19

    Právě jsem uvařila srbský kotlet. Česnek jsem ale dala až do šťávy. Maso jsem dusula celou dobu se zeleninou. Sýr být nemusí, alespoň nám nechyběl. Zeleninový salát jsem také vynechala, jídlo je samo zeleninové.

  • Jana | 19. 6. 2006 11:36

    Poradíte mi, jak dlouho se mají ty kotlety dusit. Diky, jsem v kuchyni začátečník ;-). Jana

  • pupen Hons | 20. 6. 2005 06:37

    super!

  • Rihak Jindra | 17. 6. 2005 11:10

    Ja si tam pridam jeste rajce ale to se jiz nesmi varit,jen prohrat a k tomu i Srbske brambory. Tooo... je super!

  • helena | 12. 6. 2005 18:41

    vyzkoušej to je to fakt dobrý už sem to dělala několikrát

  • Alojs Jezek | 7. 6. 2005 16:22

    hmmmmm....zní to dobře!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Hladká mouka Olej Paprika - sladká Pepř mletý Sůl Sýr Vegeta Vepřové kotlety Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Pomazánka z krabích tyčinek III.

Pomazánka z krabích tyčinek III.

Vídeňské ořechové rohlíčky

Vídeňské ořechové rohlíčky

Linecké cukroví DIA

Linecké cukroví DIA

Pudinková buchta rychlá a slabá

Pudinková buchta rychlá a slabá

Bryndzová pomazánka

Bryndzová pomazánka

Těstovinový salát se šunkou

Těstovinový salát se šunkou

Jemný tvarohový krémovník

Jemný tvarohový krémovník

Pivní výpečky s bramborovými noky

Pivní výpečky s bramborovými noky

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

33
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
25
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
23
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Další doporučené recepty:

Srbské rizoto
Srbské rizoto
Srbské rizoto
Srbské rizoto
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbský vepřový guláš
Srbský vepřový guláš
srdce na divoko
srdce na divoko
Srdce na paprice
Srdce na paprice
  • Recepty.cz
  • Srbský kotlet
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact