Siice jsem mírně pokročila kuchařka, ale toto rizito jsme vařila podle receptu, protože můj přítel miluje právě toto rizoto. A musím uznat, že je opravdu luxusní, jiné už vařit nebuduza. Moc děkuji za recept a hlavně za tyto stránky. ;-)
Thank you for creating my personal students have access to your website post. orthotic insoles for plantar fasciitis http://www.deelsonheels.com/$1499_Comfort_Shoes_Insoles_Inserts/p133745_317688.aspx
Zase má nějaká Slovena připomínky:)))) :-D
Jano, já takto dělám maso na zelenině s rýží :o)))Kovářovi jsou asi na lyžích,protože jinak by to tady nejspíš vyzmizíkovali,neníližpravda:-)
Di,souhlasím s Vámi do písmene,nemám co dodat,vystihla jste to přesně:-)
Paní Antonie, Vaše jméno jsem tu ještě nikdy neobjevila, takže jste nejspíše nováček mezi uživateli tohoto webu. Zřejmě jste zkušená kuchařka a základní recepty Vás nezajímají. Bylo ale již stokrát napsáno, že sem chodí mnoho začátečníků, kteří se potřebují naučit i to, jak uvařit jídla, která jsou naprosto běžná: řízky, knedlo zelo, rizoto atd. Nejde přece o to, že by tu neměly být recepty, které jsou v kuchařských knihách. ne každý jich má doma hromadu. Jsme ve věku, kdy se používá internet více než knihy. Ostatně bylo mnohokrát řečeno, že u jednotlivých receptů by měla být pouze diskuse k jejich přípravě. Váš komentář je v tomto směru nepoužitelný. Recept od Vás, který nenajdeme v "každé" kuchařské knize, si tu také nepřečteme. Takže zase někdo, kdo jenom "komentuje", ale ničím nepřispěje?
Lady Di - nikoho nezhadzujem. To je komentár a nie kritika. Napriek tomu si ale myslím, ze web strana s receptami je zaujímavá, ak sa tam neobjavujú bezné, pre väcsinu známe recepty, ale nieco nové, kde sa môze kazdý naucit a vyskúsat recept, ktorý sa nenájde v kazdej kuchárskej knihe. V opacnom prípade by sa jednalo o web, ktorá chce poctom receptov prekonat Guinessov rekord.
No a co má být, paní Antonie? Tady jsou stovky receptů, které nejsou světoobjevné a většinou je vařívají i v závodních jídelnách, a přesto nám chutnají. Nevím, proč shazujete právě tento. Pytlíkem rýže autorka zřejmě myslí varný sáček, asi by bylo dobré to upřesnit.
Recept nie je nic nové, v kazdej závodnej jedálni robia to isté. Dotaz: 3 pytlíky ryze - u nás 1 "pytlík" vázi 1 kg. To rizoto je pre závodnú jedálen?
Taky takto dělávám rizoto, je to vlastně náš oblíbený rodinný recept, moc dobrý.
Místo hrášku použiji kukuřici, já hrášek nemusím.