Delala jsem je jiz po druhe a nevim zda byly lepsi se studenymi omackami a veckami nebo s bramborovou kasi. Oboji melo sve kouzlo a oboji chutnalo bezvadne. Mozna jen holcicky by uprednostnily spise tu kasi, ktera je blizsi jejich jidelnicku.
právě se dělají a voní - budou s bramborem a okurkou
Vynikající recept,chuťově dobře sladěné.Děkuji
nedrží nám to na špejli, leč stejně to proženeme troubou :-D nemůže to dopadnout jinak, než dobře ;-)
Tak se povedlo, sice bez špejlí, jako karbanátky a s rozmarýnem místo tymiánu, ale byla to teda pochoutka! :-) Určitě doporučuji ;-)
Zrovna je jdu vyzkoušet, tak doufám, že se podaří a budou manželovi chutnat ;-)
Mňamka <:-) <3
Výborné, obešla jsem se bez špejlí a už se těším až je zkusíme venku na grilu. :-)
Tymián ani oregano jsem doma neměla ale na kráse to neubralo, díky.
Výborné!
Vřele doporučuji, už jsme je zkoušeli taky a špízy neměly chybu. Měli jsme z nich takové bambulky na špejli :-P :-* , Dana.
Mleté maso na špejli připravuji moc ráda. Kari dejte klidně celou lžičku, je to moc dobré ;-) !
Připravovala jsem je na čarodějnice, pekli jsme na alobalových táckách společně s grilovanou zeleninou, než se zatáhly, trochu se chytaly, příště musím tácek potřít tukem a bude to určitě brzo. Ty špejle v mase jsou šikovné.