• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špízy se sýrem a uzeninou
Napište svůj komentář k receptu

Špízy se sýrem a uzeninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • maso -drůbeží nebo vepřové
    • kabanos ,liberecké párky...
    • tvrdý sýr -eidam(klasický nebo uzený)
    • rozšlehané vejce
    • hladká mouka
    • strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso si pokrájíme na plátky a pak na kousky stejně velké jako půlcentimetrové plátky uzeniny a sýra. Střídavě napichujeme na špejli s hrotem. Napíchané špízy obalíme nejprve v mouce, pak ve vejcích a nakonec ve strouhance - nejlépe dvakrát, aby sýr nevytékal při smažení. Smažíme ze všech stran v rozpáleném oleji dozlatova, nepříliš zprudka, aby se propekly. Podáváme s bramborovou přílohou a zeleninovou oblohou.
2
Vejce ve kterých špízy obalujeme, můžeme ochutit různým kořením (paprika, česnek...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu

Vegetariánské špízy s feta sýrem na…

Rohlíčky plněné uzeninou

Rohlíčky plněné uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Léńa | 7. 12. 2016 12:35

    Rychlý a dobrý ;-)

  • Anička | 22. 5. 2014 07:22

    Děkuji, moc jsme si na nich pochutnali, hlavně ten můj :DD

  • Blanka Tučková | 17. 8. 2012 19:38

    Byla to docela slušná večeře, všichni se nacpali k prasknutí, tatarka a brambory nechyběly :-D :-P .

  • čičina | 5. 12. 2011 18:09

    výborný!

  • Bimbo | 19. 7. 2011 07:08

    dobrůůůtka :-P

  • Petra | 17. 5. 2011 11:48

    Moc dobré :-))

  • Jitka | 9. 1. 2011 19:31

    Napichuji,pokud je co napichovat,množství taky nikdy nezkoumám.

  • recepty73
    recepty73 | 9. 1. 2011 19:23

    Simčo,ve většině receptů je množství uváděné.U receptů na moučníky je to i nutnost ;-) .Myslím,že zrovna s receptem tohoto tipu si poradí i začátečník tak,že nic nezkazí ;-)-jde o jednu z mnoha variant na jehly,špízy a ražničí,čili jde i o inspiraci ;-) :-* .

  • Simča S.
    Simča S. | 9. 1. 2011 18:36

    No já si myslím, že by jsi mohl v té spoustě svých receptů uvádět přibližné množství na 4 porce středních žroutů, jak je v kraji zvykem..... Nebo třeba na 1 porci (a uvést to pak v textu, že jde o 1 porci...). Simča <3

  • recepty73
    recepty73 | 9. 1. 2011 17:13

    Množství surovin záleží na počtu strávníků ;-) :-) .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Uzeniny & mleté maso
Maso Vepřové Uzeniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kabanos Maso Olej Rozšlehané vejce Strouhanka Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepice na smetaně

Slepice na smetaně

Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží

Zakázaná buchta

Zakázaná buchta

Bábovka s jablky a skořicí

Bábovka s jablky a skořicí

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Azu po česku

Azu po česku

Jablečné muffiny s tvarohem

Jablečné muffiny s tvarohem

Steak Chateaubriand

Steak Chateaubriand

Tvarohové lívance

Tvarohové lívance

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

275
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
75
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
61
Ricottový piškotový dortík (Ricotta poundcake)
Ricottový piškotový…
51
Veganské housky
Veganské housky
37
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem

Zajímavé články

Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
AHA.cz Herečka Markéta Plánková: Razantní změna vzhledu!

Herečka Markéta Plánková: Razantní změna vzhledu!

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Usedlý manšestr? Monika Absolonová ho přeměnila v trend, který dokáže omladit!

Usedlý manšestr? Monika Absolonová ho přeměnila v trend, který dokáže omladit!

Ženy.cz Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Blesk.cz Nenápadný, ale dojemný detail na krku princezny Kate: Iniciály dětí má stále u sebe!

Nenápadný, ale dojemný detail na krku princezny Kate: Iniciály dětí má stále u sebe!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Bílá magie vás může ochránit a posílit! Které rituály fungují?

Bílá magie vás může ochránit a posílit! Které rituály fungují?

Další doporučené recepty:

Špízy i s přílohou
Špízy i s přílohou
Špízy pečené na bramborách (i z remosky)
Špízy pečené na bramborách (i z remosky)
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Štafetky
Štafetky
Šťáva z bezinek, pomerančů a jablek
Šťáva z bezinek, pomerančů a jablek
  • Recepty.cz
  • Špízy se sýrem a uzeninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact