• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špízy se sýrem a uzeninou
Napište svůj komentář k receptu

Špízy se sýrem a uzeninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • maso -drůbeží nebo vepřové
    • kabanos ,liberecké párky...
    • tvrdý sýr -eidam(klasický nebo uzený)
    • rozšlehané vejce
    • hladká mouka
    • strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso si pokrájíme na plátky a pak na kousky stejně velké jako půlcentimetrové plátky uzeniny a sýra. Střídavě napichujeme na špejli s hrotem. Napíchané špízy obalíme nejprve v mouce, pak ve vejcích a nakonec ve strouhance - nejlépe dvakrát, aby sýr nevytékal při smažení. Smažíme ze všech stran v rozpáleném oleji dozlatova, nepříliš zprudka, aby se propekly. Podáváme s bramborovou přílohou a zeleninovou oblohou.
2
Vejce ve kterých špízy obalujeme, můžeme ochutit různým kořením (paprika, česnek...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu

Vegetariánské špízy s feta sýrem na…

Rohlíčky plněné uzeninou

Rohlíčky plněné uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Léńa | 7. 12. 2016 12:35

    Rychlý a dobrý ;-)

  • Anička | 22. 5. 2014 07:22

    Děkuji, moc jsme si na nich pochutnali, hlavně ten můj :DD

  • Blanka Tučková | 17. 8. 2012 19:38

    Byla to docela slušná večeře, všichni se nacpali k prasknutí, tatarka a brambory nechyběly :-D :-P .

  • čičina | 5. 12. 2011 18:09

    výborný!

  • Bimbo | 19. 7. 2011 07:08

    dobrůůůtka :-P

  • Petra | 17. 5. 2011 11:48

    Moc dobré :-))

  • Jitka | 9. 1. 2011 19:31

    Napichuji,pokud je co napichovat,množství taky nikdy nezkoumám.

  • recepty73
    recepty73 | 9. 1. 2011 19:23

    Simčo,ve většině receptů je množství uváděné.U receptů na moučníky je to i nutnost ;-) .Myslím,že zrovna s receptem tohoto tipu si poradí i začátečník tak,že nic nezkazí ;-)-jde o jednu z mnoha variant na jehly,špízy a ražničí,čili jde i o inspiraci ;-) :-* .

  • Simča S.
    Simča S. | 9. 1. 2011 18:36

    No já si myslím, že by jsi mohl v té spoustě svých receptů uvádět přibližné množství na 4 porce středních žroutů, jak je v kraji zvykem..... Nebo třeba na 1 porci (a uvést to pak v textu, že jde o 1 porci...). Simča <3

  • recepty73
    recepty73 | 9. 1. 2011 17:13

    Množství surovin záleží na počtu strávníků ;-) :-) .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Uzeniny & mleté maso
Maso Vepřové Uzeniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kabanos Maso Olej Rozšlehané vejce Strouhanka Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plundrové těsto

Plundrové těsto

Lehký tvarohový koláč

Lehký tvarohový koláč

Šopský salát alá Verunka

Šopský salát alá Verunka

Nekynutý závin

Nekynutý závin

Palačinky od Petra

Palačinky od Petra

Tvarohové koláče

Tvarohové koláče

Výborné mandarinkové řezy

Výborné mandarinkové řezy

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Francouzský dresing
Francouzský dresing
16
Výborný a rychlý švestkový koláč s mákem
Výborný a rychlý…
15
Velký piškotový korpus
Velký piškotový korpus
14
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Špízy i s přílohou
Špízy i s přílohou
Špízy pečené na bramborách (i z remosky)
Špízy pečené na bramborách (i z remosky)
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Štafetky
Štafetky
Šťáva z bezinek, pomerančů a jablek
Šťáva z bezinek, pomerančů a jablek
  • Recepty.cz
  • Špízy se sýrem a uzeninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact