• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Špízy do trouby i na gril
Napište svůj komentář k receptu

Špízy do trouby i na gril

autor: m.mety
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špízy do trouby i na gril
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g vepřové maso
    • 200
      g maso kuřecího nebo krůtího
    • 1
      ks čabajská klobása
    • 1
      ks paprika větší
    • špek
  • Marináda:
    • 2
      lžíce grilovací koření
    • dijonská hořčice
    • pivo nebo víno
    • 1
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso, drůbeží maso, čabajku, papriku a špek nakrájíme na kousky a napícháme vše na špejle.
2
Připravíme si marinádu: rozehřejeme máslo, přidáme grilovací koření a přilijeme 1-2 dcl piva nebo bílého vína, pak přidáme 2 lžíce digonské hořčice. Můžete přidat i víc hořčice, ale to doporučuji jen pro labužníky, kteří mají rádi hodně pikantní jídla. Nejlepší by bylo nechat alespoň 24 hodin uležet i s marinádou, ale pokud to nevydržíte, nic se neděje, i tak je to dobrůtka. Grilujte v pečícím sáčku, neztratíte tak ani trošičku šťávy a maso bude bezvadně šťavnaté.
3
V létě se dá grilovat i na uhlí. Dá se podávat s hranolkami, s pečenými brambory nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce

Maso na gril nebo do trouby v…

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Kuřecí maso na gril i do trouby

Kuřecí maso na gril i do trouby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Polívková | 4. 12. 2009 10:33

    Včera jsem dělala k večeři a bylo to skvělé! Použila jsem tmavé pivo a přidala cibuli...Hodnotím za 1 =)

  • blanka peterkova | 28. 1. 2009 16:57

    Musím pochválit, špízy jsou vyborne, pochutnali jsme si :)

  • Danka Snášelová | 27. 1. 2009 09:27

    Děvčata děkuji. V nejbližší době si je koupím.

  • Gábina H | 27. 1. 2009 07:32

    Danko, pečící sáčky jsem viděla v Tescu, balení stálo 25,- Kč. Bylo to v oddělení domácích potřeb, tam co mají sáčky na led, alobal atd.

  • blanka peterkova | 26. 1. 2009 21:44

    Právě jsem špízy naložila a dala do pečícího sáčku. Vypadá to výborně. Jinak pečící sáčky se dají sehnat v jakémkoliv vetším obchodě..ja je kupuji v Globusu.

  • Gábina H | 19. 1. 2009 09:30

    viz komentáře u receptu "Bůček v sáčku" nebo např. zde http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=23423

  • Danka Snášelová | 17. 1. 2009 18:55

    Nemám vůbec zkušenost grilovat v pečícím sačku. Ten sáček dostat koupit v papírnictví nebo v domácích potřebách? K pečení masa znám jenom alobal. Děkuji za vysvětlení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Grilované kuřecí Grilované vepřové
Maso Vepřové Oběd Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čabajská klobása Dijonská hořčice Grilovací koření Máslo Maso Paprika Pivo Špek Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou

Zapečené těstoviny se slaninou a…

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Italská caponata

Italská caponata

Nektarinkový koláč

Nektarinkový koláč

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Perníkové muffiny (DUKAN)

Perníkové muffiny (DUKAN)

Ovesná kaše s banánem

Ovesná kaše s banánem

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

65
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…
17
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

  • Recepty.cz
  • Špízy do trouby i na gril
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact