• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špízy do trouby i na gril
Napište svůj komentář k receptu

Špízy do trouby i na gril

autor: m.mety
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špízy do trouby i na gril
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g vepřové maso
    • 200
      g maso kuřecího nebo krůtího
    • 1
      ks čabajská klobása
    • 1
      ks paprika větší
    • špek
  • Marináda:
    • 2
      lžíce grilovací koření
    • dijonská hořčice
    • pivo nebo víno
    • 1
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso, drůbeží maso, čabajku, papriku a špek nakrájíme na kousky a napícháme vše na špejle.
2
Připravíme si marinádu: rozehřejeme máslo, přidáme grilovací koření a přilijeme 1-2 dcl piva nebo bílého vína, pak přidáme 2 lžíce digonské hořčice. Můžete přidat i víc hořčice, ale to doporučuji jen pro labužníky, kteří mají rádi hodně pikantní jídla. Nejlepší by bylo nechat alespoň 24 hodin uležet i s marinádou, ale pokud to nevydržíte, nic se neděje, i tak je to dobrůtka. Grilujte v pečícím sáčku, neztratíte tak ani trošičku šťávy a maso bude bezvadně šťavnaté.
3
V létě se dá grilovat i na uhlí. Dá se podávat s hranolkami, s pečenými brambory nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce

Maso na gril nebo do trouby v…

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Kuřecí maso na gril i do trouby

Kuřecí maso na gril i do trouby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Polívková | 4. 12. 2009 10:33

    Včera jsem dělala k večeři a bylo to skvělé! Použila jsem tmavé pivo a přidala cibuli...Hodnotím za 1 =)

  • blanka peterkova | 28. 1. 2009 16:57

    Musím pochválit, špízy jsou vyborne, pochutnali jsme si :)

  • Danka Snášelová | 27. 1. 2009 09:27

    Děvčata děkuji. V nejbližší době si je koupím.

  • Gábina H | 27. 1. 2009 07:32

    Danko, pečící sáčky jsem viděla v Tescu, balení stálo 25,- Kč. Bylo to v oddělení domácích potřeb, tam co mají sáčky na led, alobal atd.

  • blanka peterkova | 26. 1. 2009 21:44

    Právě jsem špízy naložila a dala do pečícího sáčku. Vypadá to výborně. Jinak pečící sáčky se dají sehnat v jakémkoliv vetším obchodě..ja je kupuji v Globusu.

  • Gábina H | 19. 1. 2009 09:30

    viz komentáře u receptu "Bůček v sáčku" nebo např. zde http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=23423

  • Danka Snášelová | 17. 1. 2009 18:55

    Nemám vůbec zkušenost grilovat v pečícím sačku. Ten sáček dostat koupit v papírnictví nebo v domácích potřebách? K pečení masa znám jenom alobal. Děkuji za vysvětlení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Grilované kuřecí Grilované vepřové
Maso Vepřové Oběd Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čabajská klobása Dijonská hořčice Grilovací koření Máslo Maso Paprika Pivo Špek Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně se špenátem

Vepřová pečeně se špenátem

Máslová bábovka

Máslová bábovka

Jemné kuřecí závitky

Jemné kuřecí závitky

Chlebová placka snadno a rychle

Chlebová placka snadno a rychle

Jarní polévka s krupicovými nočky

Jarní polévka s krupicovými nočky

Ořechové banánky

Ořechové banánky

Skořicová buchta

Skořicová buchta

Jablečný povidlovník - mokrý koláč

Jablečný povidlovník - mokrý koláč

Brokolicové nebo květákové lívance

Brokolicové nebo květákové lívance

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

27
Jablečná buchta
Jablečná buchta
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Bezinková limonáda
Bezinková limonáda
21
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
17
Kulajda
Kulajda

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Zrádci dorazili na televizní obrazovky: Jak si vedli?

Zrádci dorazili na televizní obrazovky: Jak si vedli?

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Špízy do trouby i na gril
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact