• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Špízy do trouby i na gril
Napište svůj komentář k receptu

Špízy do trouby i na gril

autor: m.mety
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špízy do trouby i na gril
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g vepřové maso
    • 200
      g maso kuřecího nebo krůtího
    • 1
      ks čabajská klobása
    • 1
      ks paprika větší
    • špek
  • Marináda:
    • 2
      lžíce grilovací koření
    • dijonská hořčice
    • pivo nebo víno
    • 1
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso, drůbeží maso, čabajku, papriku a špek nakrájíme na kousky a napícháme vše na špejle.
2
Připravíme si marinádu: rozehřejeme máslo, přidáme grilovací koření a přilijeme 1-2 dcl piva nebo bílého vína, pak přidáme 2 lžíce digonské hořčice. Můžete přidat i víc hořčice, ale to doporučuji jen pro labužníky, kteří mají rádi hodně pikantní jídla. Nejlepší by bylo nechat alespoň 24 hodin uležet i s marinádou, ale pokud to nevydržíte, nic se neděje, i tak je to dobrůtka. Grilujte v pečícím sáčku, neztratíte tak ani trošičku šťávy a maso bude bezvadně šťavnaté.
3
V létě se dá grilovat i na uhlí. Dá se podávat s hranolkami, s pečenými brambory nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce

Maso na gril nebo do trouby v…

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Kuřecí maso na gril i do trouby

Kuřecí maso na gril i do trouby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Polívková | 4. 12. 2009 10:33

    Včera jsem dělala k večeři a bylo to skvělé! Použila jsem tmavé pivo a přidala cibuli...Hodnotím za 1 =)

  • blanka peterkova | 28. 1. 2009 16:57

    Musím pochválit, špízy jsou vyborne, pochutnali jsme si :)

  • Danka Snášelová | 27. 1. 2009 09:27

    Děvčata děkuji. V nejbližší době si je koupím.

  • Gábina H | 27. 1. 2009 07:32

    Danko, pečící sáčky jsem viděla v Tescu, balení stálo 25,- Kč. Bylo to v oddělení domácích potřeb, tam co mají sáčky na led, alobal atd.

  • blanka peterkova | 26. 1. 2009 21:44

    Právě jsem špízy naložila a dala do pečícího sáčku. Vypadá to výborně. Jinak pečící sáčky se dají sehnat v jakémkoliv vetším obchodě..ja je kupuji v Globusu.

  • Gábina H | 19. 1. 2009 09:30

    viz komentáře u receptu "Bůček v sáčku" nebo např. zde http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=23423

  • Danka Snášelová | 17. 1. 2009 18:55

    Nemám vůbec zkušenost grilovat v pečícím sačku. Ten sáček dostat koupit v papírnictví nebo v domácích potřebách? K pečení masa znám jenom alobal. Děkuji za vysvětlení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Grilované kuřecí Grilované vepřové
Maso Vepřové Oběd Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čabajská klobása Dijonská hořčice Grilovací koření Máslo Maso Paprika Pivo Špek Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí polévka

Rybí polévka

Olejová bábovka

Olejová bábovka

Chlupaté knedlíky III.

Chlupaté knedlíky III.

Kuřecí čína s ananasem

Kuřecí čína s ananasem

Gulášová polévka II.

Gulášová polévka II.

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…

Žampionové placičky (karbanátky)

Žampionové placičky (karbanátky)

Domácí kuřecí paštika

Domácí kuřecí paštika

Limetkový krém

Limetkový krém

Doporučujeme

30 minut
Pečené batáty s quinoou

Pečené batáty s quinoou

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

78
Cibulová omáčka s uzeným masem
Cibulová omáčka s uzeným…
29
Vaječný koňak
Vaječný koňak
20
Kukuřičný chowder
Kukuřičný chowder
16
Apple crumble
Apple crumble
16
Rychlá buchta z kysané smetany
Rychlá buchta z kysané…

Zajímavé články

Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
AHA.cz Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Šokující přiznání Robbieho Williamse: Ztrácím zrak! Z injekcí na hubnutí?

Šokující přiznání Robbieho Williamse: Ztrácím zrak! Z injekcí na hubnutí?

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Špízy do trouby i na gril
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact