• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špízy do trouby i na gril
Napište svůj komentář k receptu

Špízy do trouby i na gril

autor: m.mety
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špízy do trouby i na gril
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g vepřové maso
    • 200
      g maso kuřecího nebo krůtího
    • 1
      ks čabajská klobása
    • 1
      ks paprika větší
    • špek
  • Marináda:
    • 2
      lžíce grilovací koření
    • dijonská hořčice
    • pivo nebo víno
    • 1
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso, drůbeží maso, čabajku, papriku a špek nakrájíme na kousky a napícháme vše na špejle.
2
Připravíme si marinádu: rozehřejeme máslo, přidáme grilovací koření a přilijeme 1-2 dcl piva nebo bílého vína, pak přidáme 2 lžíce digonské hořčice. Můžete přidat i víc hořčice, ale to doporučuji jen pro labužníky, kteří mají rádi hodně pikantní jídla. Nejlepší by bylo nechat alespoň 24 hodin uležet i s marinádou, ale pokud to nevydržíte, nic se neděje, i tak je to dobrůtka. Grilujte v pečícím sáčku, neztratíte tak ani trošičku šťávy a maso bude bezvadně šťavnaté.
3
V létě se dá grilovat i na uhlí. Dá se podávat s hranolkami, s pečenými brambory nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce

Maso na gril nebo do trouby v…

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Kuřecí maso na gril i do trouby

Kuřecí maso na gril i do trouby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Polívková | 4. 12. 2009 10:33

    Včera jsem dělala k večeři a bylo to skvělé! Použila jsem tmavé pivo a přidala cibuli...Hodnotím za 1 =)

  • blanka peterkova | 28. 1. 2009 16:57

    Musím pochválit, špízy jsou vyborne, pochutnali jsme si :)

  • Danka Snášelová | 27. 1. 2009 09:27

    Děvčata děkuji. V nejbližší době si je koupím.

  • Gábina H | 27. 1. 2009 07:32

    Danko, pečící sáčky jsem viděla v Tescu, balení stálo 25,- Kč. Bylo to v oddělení domácích potřeb, tam co mají sáčky na led, alobal atd.

  • blanka peterkova | 26. 1. 2009 21:44

    Právě jsem špízy naložila a dala do pečícího sáčku. Vypadá to výborně. Jinak pečící sáčky se dají sehnat v jakémkoliv vetším obchodě..ja je kupuji v Globusu.

  • Gábina H | 19. 1. 2009 09:30

    viz komentáře u receptu "Bůček v sáčku" nebo např. zde http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=23423

  • Danka Snášelová | 17. 1. 2009 18:55

    Nemám vůbec zkušenost grilovat v pečícím sačku. Ten sáček dostat koupit v papírnictví nebo v domácích potřebách? K pečení masa znám jenom alobal. Děkuji za vysvětlení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Grilované kuřecí Grilované vepřové
Maso Vepřové Oběd Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čabajská klobása Dijonská hořčice Grilovací koření Máslo Maso Paprika Pivo Špek Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Podvodnice

Podvodnice

Salámový aspik

Salámový aspik

Berušky

Berušky

Přírodní vepřové maso

Přírodní vepřové maso

Zapečené brambory s mozzarellou a rajčaty

Zapečené brambory s mozzarellou a…

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Ředkvičkový salát se šunkou

Ředkvičkový salát se šunkou

Gnocchi se šlehačkou, slaninou a šalvějí

Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…

Lehké bylinkové máslo

Lehké bylinkové máslo

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

22
Klasické lečo
Klasické lečo
18
Velký piškotový korpus
Velký piškotový korpus
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Špízy do trouby i na gril
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact