Všechny druhy masa nakrájíme na plátky, naklepeme a okořeníme solí a steakovým kořením. Šunku a sýr, nakrájíme na velmi tenké plátky, dáme na maso a zabalíme do válečku. Poté maso protkneme jehlou, proložíme slaninou, cibulí a paprikou. Na rozehřátém oleji opečeme po obou stranách a dáme na gril. Pečeme asi 10 minut. Podáváme s rýží nebo bramborovými kroketami a zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Martina Veselá
|20. 9. 2006 16:21
Tohle dělám podobně. Do každého druhu masa, dám jinou náplň (niva, párek, šunka, eidam apod.) a pak celý špíz obalím v trojobalu. Drahé to sice je, ale tohle určitě není jídlo, které byste dělali 2x do měsíce. Pro slavnostní příležitosti je to super.
Anonym
|6. 1. 2006 10:25
Velice dobré a chutné,no a ovsem,samozrejme,pomekud drahe.