• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špikovaná pečeně po italsku
Napište svůj komentář k receptu

Špikovaná pečeně po italsku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špikovaná pečeně po italsku
Špikovaná pečeně po italsku
Špikovaná pečeně po italsku
Špikovaná pečeně po italsku
Špikovaná pečeně po italsku
Špikovaná pečeně po italsku
Špikovaná pečeně po italsku
Špikovaná pečeně po italsku
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 900
      g vepřové kotlety v celku, s kostí 800 -
    • 80
      g pršut cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • 170
      g cibule velká, cca
    • 120
      g čerstvé žampiony
    • 50
      g sušená rajčata + olej na maso
    • 3
      stroužek česnek 2 -
    • 1
      hrst olivy dle chuti, cca
    • 1
      snítka tymián
    • červené víno a vývar dle potřeby

Postup přípravy receptu

1
Kotletu si připravíme nejlépe den předem, kdy do ní tenkým ostrým nožem uděláme na několika místech hluboké vpichy, do kterých zasuneme špalíčky pršutu. Nejlépe nám to půjde, když je necháme chvilku v mrazáku ztuhnout. Pak maso osolíme, opepříme a dáme do chladna odležet.

RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!

2
Před tepelnou přípravou maso vyndáme z chladničky alespoň o hodinku dříve.
3
Do zapékací mísy pokrájíme na klínky velkou cibuli, přidáme nasekaný česnek, pokrájená sušená rajčata, olivy dle chuti a snítku tymiánu. Přidáme cca 1 dl červeného vína. Na tuto směs položíme připravenou prošpikovanou kotletu, kterou pokapeme olejem ze sušených rajčat.
4
Zaklopíme a pečeme cca 1,5 hodiny v předehřáté troubě na 200 stupňů doměkka, za občasného otočení masa a podlití vínem nebo již vývarem dle potřeby.
5
Podáváme s vařeným nebo šťouchaným bramborem či kaší, kdy maso pokrájíme na plátky (můžeme odstranit kost) a doplníme na talíři zeleninovým výpekem se žampiony.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotletky na třešních a bezinkovém sirupu

Kotletky na třešních a bezinkovém…

Frýdecká kotleta v alobalu

Frýdecká kotleta v alobalu

Kotlety plněné kysaným zelím

Kotlety plněné kysaným zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Červené víno Česnek Cibule Olivy Pepř mletý Pršut Sůl Sušená rajčata Tymián Vepřové kotlety

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekané znojemské biftečky

Sekané znojemské biftečky

Angreštová marmeláda s medem

Angreštová marmeláda s medem

Rybízový koláč II.

Rybízový koláč II.

3x3 - těstovinový salát

3x3 - těstovinový salát

Krémová květáková polévka

Krémová květáková polévka

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Marináda na králíka nebo kuře

Marináda na králíka nebo kuře

Cuketový quiche

Cuketový quiche

Houbové placičky s rýží

Houbové placičky s rýží

Doporučujeme

30 minut
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí

Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

58
Plněné papriky na cuketách (lilku) - pečené
Plněné papriky na…
49
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí
Těstoviny s pečenými…
29
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
AHA.cz Rolins už pravdu neskrývá: KONEC KVŮLI NEDVĚDOVI

Rolins už pravdu neskrývá: KONEC KVŮLI NEDVĚDOVI

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Sobecké stěhování Williama a Kate: Vyženou dvě rodiny!

Sobecké stěhování Williama a Kate: Vyženou dvě rodiny!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Další doporučené recepty:

Špenátový salát s jahodami
Špenátový salát s jahodami
Špenátový salát s mozzarellou
Špenátový salát s mozzarellou
Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem
Špenátový závin se špenátem, slaninou a…
Špikované okurkové hovězí na špeku
Špikované okurkové hovězí na špeku
Špíz s mořskými plody po asijsku
Špíz s mořskými plody po asijsku
Špíz vegetarián
Špíz vegetarián
  • Recepty.cz
  • Špikovaná pečeně po italsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact