Kombinace špenátu a jahod je možná trochu netradiční, ale zato velmi chutná. Vyzkoušejte je promíchat ještě s okurkou a zalít lehce pikantní zálivkou.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salát z grilované cibule a avokáda s…
Krevetový salát s křenovým máslem
Salát z grilované cibule a mrkve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vosí hnízda
Lehká rajská omáčka
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Italská polévka Minestrone Institutu…
Dančí kýta na pivu
Spaghetti Carbonara
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Houbovo-smetanová krkovička
Pečený bůček
Mac and cheese
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem