Kombinace špenátu a jahod je možná trochu netradiční, ale zato velmi chutná. Vyzkoušejte je promíchat ještě s okurkou a zalít lehce pikantní zálivkou.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salát z grilované cibule a avokáda s…
Krevetový salát s křenovým máslem
Salát z grilované cibule a mrkve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní pomazánka
Pečená francouzská bageta plněná…
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Nepečený ovocný dort s vaječným…
Laskonky dle časopisu F.O.O.D.
Muffiny s lentilkami
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Jednoduchá vločková polévka s…
Salát Caprese
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Zapečené lečo
Květákové steaky z grilu
Souvlaki s tzatziki
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou