Kombinace špenátu a jahod je možná trochu netradiční, ale zato velmi chutná. Vyzkoušejte je promíchat ještě s okurkou a zalít lehce pikantní zálivkou.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salát z grilované cibule a avokáda s…
Krevetový salát s křenovým máslem
Salát z grilované cibule a mrkve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hermelínové jednohubky
Bramborové pusinky (1922)
Šlehačková roláda III.
Šlehačková roláda IV.
Filé v alobalu
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Biskupský chlebíček - hrnkový
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Rohlíčky a pletýnky
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…