Kombinace špenátu a jahod je možná trochu netradiční, ale zato velmi chutná. Vyzkoušejte je promíchat ještě s okurkou a zalít lehce pikantní zálivkou.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salát z grilované cibule a avokáda s…
Krevetový salát s křenovým máslem
Salát z grilované cibule a mrkve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantule
Zapečené brambory se smetanou
Zapečený lilek s fetou
Růžičková kapusta
Snadný štrůdl
Anglická pečeně (Carvery)
Bramborovo-pórková polévka
Dušené vepřové maso s hlívou
Krůtí chilli con carne
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory