Kombinace špenátu a jahod je možná trochu netradiční, ale zato velmi chutná. Vyzkoušejte je promíchat ještě s okurkou a zalít lehce pikantní zálivkou.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salát z grilované cibule a avokáda s…
Krevetový salát s křenovým máslem
Salát z grilované cibule a mrkve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tuňákový salát II.
Vajíčková pomazánka od Mariky
Pstruh na másle
Avokádový krém
Tvarohové kynuté buchty
Zapečený lilek s tuňákem
Pečený čaj - hruškový
Kuře na bramborách z remosky
Pečená dýně
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort