• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Špenátový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Špenátový koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • listové těsto
    • špenát Množství dle chuti
    • 2
      hrst těstoviny Uvařené
    • 150
      g sýr
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • 1
      balení měkký tvaroh

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme špenát a krátce podusíme. Ochutíme česnekem a solí. Do koláčové formy rozprostřeme listové těsto a na něj dáme náplň.
2
<BR>Náplň: měkký tvaroh, vejce, sýr, těstoviny, směs se špenátem. Vše promícháme. Upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátový koláč s vejci

Špenátový koláč s vejci

Špenátový nákyp II.

Špenátový nákyp II.

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sylva | 8. 2. 2008 08:33

    Já tento recept dělám velice podobně, jen o trochu jednodušeji, chutná to ale taky skvěle. Takže špenát klasicky podusím s česnekem a solí a ten pak rozprostřu na to listové těsto. Obvod formy pokladu kolečky salámu (používám nejčastěji Gothaj) a doprostřed klepnu vajíčko. Peče se to tak dlouho, dokud vám nezrůžoví těsto. Těsně před vyndáním to ještě posypu nastrouhaným sýrem. Chutná to dobře za tepla i za studena. Dobrou chuť!

  • Majka Přidalová | 1. 2. 2007 19:13

    Mohu se zeptat na kolik stupňů a jak dlouho se má koláč péct? A také jestli se má náplň překrýt listovým těstem nebo se to nechává odkryté? Díky moc za odpověď.

  • Jitka | 9. 7. 2005 21:09

    Jíst se to může teplé i studené. Těstoviny tam opravdu patří. Pokud máte rádi slané koláče, doporučuji vyzkoušet. Dávám za 1.

  • Honza L. | 7. 7. 2005 18:36

    Andreo, mnoho jídel z italské kuchyně má velice zvláštní skladbu surovin, ale jako celek tato jídla většinou nezklamou. Místo klasického sýra zkuste použít Blaťácké zlato. Co se týká těstovin - zřejmě nejsou podmínkou, ale zcela jistě pokrm zpestří. Nebudete-li se bát, můžete osmažit kousky kuřecího masa a poklást jimi povrch koláče.

  • Andrea Pastirčáková | 2. 7. 2005 20:42

    Neumím si to moc představit, to se pak jí teplé nebo studené? Zaráží mě tam ty těstoviny a vůbec zvláštní kombinace surovin.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Listové těsto Měkký tvaroh Špenát Sýr Těstoviny Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazolová polévka se zelím

Fazolová polévka se zelím

Kokosky s marmeládou

Kokosky s marmeládou

Řezy z pudinku

Řezy z pudinku

2x křenová omáčka se smetanou

2x křenová omáčka se smetanou

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

Omáčka z vepřových jater

Omáčka z vepřových jater

Bramborové placky (nejen) se zelím

Bramborové placky (nejen) se zelím

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

112
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
104
Knedlíčky ze strouhanky
Knedlíčky ze strouhanky
67
Toskánská fazolová polévka
Toskánská fazolová…
62
Jahodové řezy - smetanové
Jahodové řezy - smetanové
60
Kapustová polévka s drožďovými knedlíčky
Kapustová polévka s…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
AHA.cz Životní krok Artura Štaidla! Dítě se sexy zrzkou?

Životní krok Artura Štaidla! Dítě se sexy zrzkou?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Dědictví po Karlu Heřmánkovi (†76): Porcovali šokujících 178 milionů! Závěť sepsal den před sebevraždou

Dědictví po Karlu Heřmánkovi (†76): Porcovali šokujících 178 milionů! Závěť sepsal den před sebevraždou

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

  • Recepty.cz
  • Špenátový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact