Na rozpálenou pánev přidáme olej smíchaný s troškou másla a orestujeme jemně nakrájenou cibulku. Po chvilce přidáme asi tři stroužky česneku nakrájené na kolečka. Poté přidáme dvě balení smetany na vaření a listový špenát. Dochutíme vegetou a provensálským kořením. Vaříme, dokud se špenát nerozdělí. Můžeme přidat trochu vody pro zředění a rychlejší uvaření. Omáčku smícháme s těstovinami a přidáme parmazán (podle chuti můžeme dále přidat i kuřecí maso či rajčata).
tak ja nerozpoustim mrazeny spenat ve smetane, ale primo na oleji s cesnekem a cibulkou, pak pridam testoviny, dochutim, promicham, zaleju smetanou a zapekam. super...
mirk
|22. 7. 2007 12:12
tak ja nerozpoustim mrazeny spenat ve smetane, ale primo na oleji s cesnekem a cibulkou, pak pridam testoviny, dochutim, promicham, zaleju smetanou a zapekam. super...