• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Špenátovo-smetanové spaghetti
Napište svůj komentář k receptu

Špenátovo-smetanové spaghetti

autor: maryleu
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátovo-smetanové spaghetti
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení mražený špenát listový
    • 500
      g špagety libovolný druh
    • 2
      kelímek smetana na vaření
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      lžička provensálské koření
    • parmazán

Postup přípravy receptu

1
Na rozpálenou pánev přidáme olej smíchaný s troškou másla a orestujeme jemně nakrájenou cibulku. Po chvilce přidáme asi tři stroužky česneku nakrájené na kolečka. Poté přidáme dvě balení smetany na vaření a listový špenát. Dochutíme vegetou a provensálským kořením. Vaříme, dokud se špenát nerozdělí. Můžeme přidat trochu vody pro zředění a rychlejší uvaření. Omáčku smícháme s těstovinami a přidáme parmazán (podle chuti můžeme dále přidat i kuřecí maso či rajčata).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátovo-bramborová omeleta

Špenátovo-bramborová omeleta

Špenátovo-masové rolky

Špenátovo-masové rolky

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 | 27. 1. 2014 12:46

    Výborný recept! Vegetu ani provensálské jsem nedala, zato víc češneku a smetany jen půlku a trošku mléka.

  • zuzka0011 | 29. 3. 2012 09:22

    dojídala jsem na druhý den a uležené byly snad ještě lepší

  • momik
    momik | 29. 12. 2010 20:54

    výborný recept, jeden z mých nejoblíbenějších <3

  • recepty73
    recepty73 | 22. 10. 2010 17:59

    1*

  • mirka | 22. 7. 2007 12:12

    tak ja nerozpoustim mrazeny spenat ve smetane, ale primo na oleji s cesnekem a cibulkou, pak pridam testoviny, dochutim, promicham, zaleju smetanou a zapekam. super...

  • mirk | 22. 7. 2007 12:12

    tak ja nerozpoustim mrazeny spenat ve smetane, ale primo na oleji s cesnekem a cibulkou, pak pridam testoviny, dochutim, promicham, zaleju smetanou a zapekam. super...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Pokrmy Přílohy Z těstovin Těstoviny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Mražený špenát Parmazán Provensálské koření Smetana na vaření Špagety Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Páteční lívanečky

Páteční lívanečky

Koule Raffaelo

Koule Raffaelo

Francouzské kuře II.

Francouzské kuře II.

Bábovka "bleskovka"

Bábovka "bleskovka"

Jahelníkový nákyp

Jahelníkový nákyp

Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Těstovinový salát s rybou a zeleninou

Těstovinový salát s rybou a zeleninou

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Jednoduché pečené vepřové ocásky

Jednoduché pečené vepřové ocásky

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

26
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
23
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Cmunda na pekáči
Cmunda na pekáči
16
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…

Zajímavé články

Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za čerstvé jahody ušetříte polovinu ceny z obchodu
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za…
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
AHA.cz Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Velký zvrat v Survivoru: O vypadnutí oblíbence rozhodla výhoda!

Velký zvrat v Survivoru: O vypadnutí oblíbence rozhodla výhoda!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

Další doporučené recepty:

Špenátovo-cizrnové karí
Špenátovo-cizrnové karí
Špenátovo-masové rolky
Špenátovo-masové rolky
Špenátovo-smetanová polévka s Nivou
Špenátovo-smetanová polévka s Nivou
Špenátovo-vločková polévka
Špenátovo-vločková polévka
Špenátový dip
Špenátový dip
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
  • Recepty.cz
  • Špenátovo-smetanové spaghetti
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact