• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špenátovo-smetanové spaghetti
Napište svůj komentář k receptu

Špenátovo-smetanové spaghetti

autor: maryleu
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátovo-smetanové spaghetti
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení mražený špenát listový
    • 500
      g špagety libovolný druh
    • 2
      kelímek smetana na vaření
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      lžička provensálské koření
    • parmazán

Postup přípravy receptu

1
Na rozpálenou pánev přidáme olej smíchaný s troškou másla a orestujeme jemně nakrájenou cibulku. Po chvilce přidáme asi tři stroužky česneku nakrájené na kolečka. Poté přidáme dvě balení smetany na vaření a listový špenát. Dochutíme vegetou a provensálským kořením. Vaříme, dokud se špenát nerozdělí. Můžeme přidat trochu vody pro zředění a rychlejší uvaření. Omáčku smícháme s těstovinami a přidáme parmazán (podle chuti můžeme dále přidat i kuřecí maso či rajčata).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátovo-bramborová omeleta

Špenátovo-bramborová omeleta

Špenátovo-masové rolky

Špenátovo-masové rolky

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 | 27. 1. 2014 12:46

    Výborný recept! Vegetu ani provensálské jsem nedala, zato víc češneku a smetany jen půlku a trošku mléka.

  • zuzka0011 | 29. 3. 2012 09:22

    dojídala jsem na druhý den a uležené byly snad ještě lepší

  • momik
    momik | 29. 12. 2010 20:54

    výborný recept, jeden z mých nejoblíbenějších <3

  • recepty73
    recepty73 | 22. 10. 2010 17:59

    1*

  • mirka | 22. 7. 2007 12:12

    tak ja nerozpoustim mrazeny spenat ve smetane, ale primo na oleji s cesnekem a cibulkou, pak pridam testoviny, dochutim, promicham, zaleju smetanou a zapekam. super...

  • mirk | 22. 7. 2007 12:12

    tak ja nerozpoustim mrazeny spenat ve smetane, ale primo na oleji s cesnekem a cibulkou, pak pridam testoviny, dochutim, promicham, zaleju smetanou a zapekam. super...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Pokrmy Přílohy Z těstovin Těstoviny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Mražený špenát Parmazán Provensálské koření Smetana na vaření Špagety Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s lososem

Zeleninový salát s lososem

Zeleninové placky s omáčkou

Zeleninové placky s omáčkou

Buchta celulitida

Buchta celulitida

Halušky podle Martinky

Halušky podle Martinky

Kompotová buchta na plech

Kompotová buchta na plech

Jogurtová buchta s borůvkami

Jogurtová buchta s borůvkami

Pečené kuřecí žaludky

Pečené kuřecí žaludky

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Sněhové pusinky II.

Sněhové pusinky II.

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

205
Výborný dresing
Výborný dresing
82
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
62
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
57
Vepřové s kapustičkami
Vepřové s kapustičkami
38
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Špenátovo-cizrnové karí
Špenátovo-cizrnové karí
Špenátovo-masové rolky
Špenátovo-masové rolky
Špenátovo-smetanová polévka s Nivou
Špenátovo-smetanová polévka s Nivou
Špenátovo-vločková polévka
Špenátovo-vločková polévka
Špenátový dip
Špenátový dip
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
  • Recepty.cz
  • Špenátovo-smetanové spaghetti
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact