Ve větším hrnečku rozetřeme nivu spolu se smetanou, přidáme petrželku a bazalku. Rozpustíme na pánvi trochu másla, přidáme tuňáka a na slabším ohni zlehka osmahneme.
2
Pak přilejeme na pánev směs ze smetany, nivy, petrželky a bazalky a za občasného míchání necháme na slabším ohni projít varem.
3
Mezitím uvaříme špenátové těstoviny v osolené vodě. Po uvaření scedíme, přídáme trochu másla a promícháme.
4
Těstoviny dáme na talíř a zalijeme omáčkou, ozdobíme petrželkou a bazalkou a podáváme. Velice rychlé a chutné!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Dana Valentová
|24. 7. 2008 17:20
Místo špenátových těstovin používám normální těstoviny, jako třeba špagety nebo vrtulky a momentálně je to moje nejoblíbenější omáčka na těstoviny. Luxusní a rychlé