Ja som robila špenátové placky a celkom sa podarili , dala som tam kuracie masíčko , a zeleninku , trochu mi to pripomínalo kebab tu je moj navod http://biostrava.zarucene.sk/spenatove-palacinky-plnene-kuracim-maskom-fotopostup/ ;-)
výborný
Stejné placky děláme z kadeřávku (druh kapusty), místo kečupu s tatarkou a brambory. A jsou výborné.
Místo obyč. sýra zkuste nivu, přítelkyně to tak dělá a je to ještě lepší, případně nivu v kombinaci s tvrdým sýrem.
Už jsme dělali několikrát, zařazeno mezi naše oblíbená jídla! :-)
Jsem ani nevěděl, že už tak dobrý špenát, dokáže být ještě lepší. moooc děkuji za skvělou chuťovku.I přítelkyni to chutnalo.
Chutnalo...prvne jsme zkusili bez kecupu ale musi na tom byt, je to lepsi..Dobre i po studenu dekuji pani Mile
Moc díky, zkusím to a dám vědět výsledek. Ale bez pálivého kečupu, ten nemusím. A zkusím, co muž, ten totiž špenát skutečně vůbec nejí.
Lidko, těsto dávám silné jako na bramborák, z tohoto množství jsou 4 ks. Vždycky sníme dvě teplé s bramborama a zbylé druhý den. V práci si ji sním buď studenou, nebo si ji ohřeju v MT. Taky se dají zarolovat jako palačinky, ale občas se stane, že praskne ( přece jen je to jiné těsto), tak je dělám takhle přehnuté napůl. Jinak těsto při smažení nezezlátne jako u bramboráku,ale rovnou hnědne,jak to po nahlédnutí zjistím, hned obracím.
Jak silné má být těsto? Asi jako na palačinky?