• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Špenátové palačinky zapečené
Napište svůj komentář k receptu

Špenátové palačinky zapečené

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátové palačinky zapečené
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto na palačinky
    • 750
      ml mléko
    • 1
      ks vejce
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 1
      špetka sůl
    • rostlinný olej
  • Náplň
    • 450
      g špenát
    • 1
      dl mléko
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce polohrubá mouka
    • 3
      lžíce máslo
  • Zálivka
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • 50
      g eidam sýr
    • 1
      dl mléko
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • tuk a strouhanka na vymazání a vysypání

Postup přípravy receptu

1
Z těsta umícháme těsto a upečeme asi 12 tenkých palačinek, které necháme vychladnout. Špenát dáme vařit do malého množství mléka a asi po 20 minutách ho ochutíme rozetřeným česnekem se solí, povaříme.
2
Dáme rozehřát máslo na pánvičku a přidáme drobně nakrájenou cibulku a zaprášíme moukou. Usmažíme světle hnedou jíšku a přidáme do špenátu a ještě asi 10 minut povaříme. Palačinky pak do půli potřeme silnější vrstvou špenátu, dobře zavineme.
3
Zapékací misku vymažeme a vysypeme a palačinky do misky rovnoměrně rozložíme. Zakysanou smetanu dobře rozmícháme s nastrouhaným eidamem, mlékem a vejci. Dochutíme bílým pepřem a směsí zalijeme naplněné palačinky v pekáčku. Pečeme v předehřáté troubě do růžova. Servírujeme s hlávkovým salátem a rajčaty.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátové palačinky Teri

Špenátové palačinky Teri

Špenátové palačinky II.

Špenátové palačinky II.

Jednoduché špenátové palačinky

Jednoduché špenátové palačinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • maria | 2. 7. 2014 10:54

    :-P dnes jsem dělala palačinky jsou vyborne,děkuji za super recept

  • Pavla N. | 6. 6. 2013 13:07

    Výborný! Jen jsem neměla zakysanou smetanu, tak jsem to polila normální smetanou a posypala eidamem s nivou. Doporučuju :-)

  • girlska
    girlska | 3. 11. 2012 22:44

    Výborný, trochu práce navíc za to stála, děkuji :)

  • Karolinka | 8. 6. 2011 23:36

    Lucie, vy jste na drogach ? nebo jste zdedila "Hitlerovske" náviky ? to nikoho nezajima , jak si delate špenat ..ptz kazdý ma svuj spusob ..na kt.je zvyklí..takze se proberte s tí diskoteky..nazdar!

  • David | 31. 10. 2010 17:37

    Jinak recept výborný skombinoval jsem toto s několika dalšímy recepty a je to fakt úžasné :)

  • David | 31. 10. 2010 17:36

    Nevím o čem se tu hádáte ... mně je 14 let tento týden (vlastně už skoro dva) jsem vařil jídlo pro celou rodinu - 2 dospělí + dvě děti - (obědy večeře + nějaké ty buchty - palačinky apod..) a když s láskou nebo bez to je snad úplně jedno ne? hlavně že ot děláte pro někoho!!a je jedno jestli na lásku není čas.... toto je můj názor

  • Monika Krausova | 20. 6. 2008 13:28

    jdu na to.. tak doufam ze se mi to povede:)tak drzte pesti:)

  • Hanka Sindelarova | 4. 2. 2008 13:20

    Ahojky, dneska jsem to delala k obedu a je to moc dobre, i kdyz asi jine nez podle tohoto receptu. Mela jsem jen listovy spenat (nemrazeny) a pridala jsem tam i sunku. Zapekla jsem to jen s mlikem a rozslehanym vajickem.

  • rebecca black | 18. 2. 2007 19:34

    Dobre rozepsany recept, velice chutne

  • Hana Rožníčková | 26. 1. 2007 12:22

    Lesáku, chci se zeptat, vaříš(te) každý den a ještě k tomu s láskou??? Mě někdy na tu lásku jaksi nezbývá čas, musím zastat i jiné věci v domácnosti...

  • Di | 26. 1. 2007 12:06

    No to je slovo, lesáku (nebo pane Lesáku?). Rozhodně vařím s láskou, jenže na rozdíl od mužských, kteří si mohou dovolit vařir čas od času s láskou, my ženské občas musíme, aby bylo uvařeno.

  • lesák | 26. 1. 2007 11:16

    milé dámy ,abych trochu rozvířil Vaše vody, na této stránce jsem poprvé. Palačinky dělám z hladké mouky ,na 1dl mléka 1 vejce a 5dkg mouky, sůl,těsně před pečením přidám trochu piva,aby byly kypřejší.Špenát ať si udělá každý posvém, umím si představit , že mámy s dětmi potřebují špenát trochu nastavit , aby se "parchanti "pořádně najedli, hlavně ženský vařit s láskou , né proto , aby bylo uvařeno

  • Di | 26. 1. 2007 08:47

    Kdo by se urážel, to snad trochu přeháníte, jde o diskusi na určité téma, ne? Když ale to téma nadhodíte, nesmíte se divit, že ostatní začnou diskutovat. To je snad normálně? Takže pokud se Vám diskutování nelíbí, nesmíte s ním začínat.

  • Lucie | 26. 1. 2007 08:35

    jako každý mám právo na názor,tak sem se k receptu vyjádřila.kdybych tušila kolik lidí se urazí kvůli špenátu...

  • Di | 26. 1. 2007 07:41

    Možná jste tu debatu o jíšce ve špenátu a školních jídelnách vůbec neměla, Lucie, začínat, když Vám následně vadí. Byla opravdu k ničemu, protože každá z nás si opravdu uvaří španát tak, jak je zvyklá, a řeči o školních jídelnách nás neodradí..

  • Lucie | 25. 1. 2007 19:31

    konečně někdo polemizování o špenátu uzavřel.

  • Hana Rožníčková | 25. 1. 2007 18:12

    Holky myslím, že diskuzí na téma - zahušťovat nebo nezahušťovat - bylo dost. Prostě si ten recept přečtu a špenát si do palačinek udělá každá ten svůj. Každá chceme pro rodinu jen to nejlepší a aby jí chutnalo. Je to debata o ničem.....

  • Lucie | 25. 1. 2007 17:53

    a hlavně nevim,proč by se měl zahuštovat.možná nějaký protlak za 4kč v akci.ale kvalitní listový už hustý je.myslím,že ty doby,kdy se všude dával kotel másla a mouky,už jsou dávno pryč.

  • Lucie | 25. 1. 2007 17:46

    ke všemu dělám stejně upravený sekaný špenát na cibuli,s česnekem a trochou smetany.pokud ho pak balím do palačinek dávám nivu,ale když ji zrovna nemám,tak být nemusí.moje máma dává tvaroh(když dělá palač),přišlo mi to divný,ale když sem to ochutnala,tak je to dobrý

  • Marie | 25. 1. 2007 15:34

    Já zahušťuji špenát nastrouhaným syrovým bramborem

  • Anonym | 25. 1. 2007 00:25

    Jen tak mimochodem, nezahušťuju ho ničím, protože ho NIČÍM NBEŘEDÍM (kromě smetany).

  • Hedvika | 24. 1. 2007 18:43

    Jen tak mimochodem, všichni okolo špenátu,čím ho zahušťujete k vepřové pečeni a bramborovému knedlíku?Já většinou přidávám trochu strouhanky a vajíčko.Ale ten palačinkový zase dělám jinak.S jíškou...:-))

  • Lucie | 24. 1. 2007 17:53

    děkuju anonyme,že ste mi vysvětlil,co je to polívka.já nemlulila o konzistenci,ale o chuti

  • Hana P. | 24. 1. 2007 11:51

    Tuto pochoutku jsem dělala včera a je to výborné, výborné, výborné!

  • Anonym | 23. 1. 2007 21:45

    No když do toho nalijete deci tekutiny, tak to asi skoro polívka je, to vám neberu.

  • Lucie | 23. 1. 2007 14:45

    já si myslím,že o jíšce už toho bylo řečeno dost.už se tomu spíš směju.konstatovala sem,že ve špenátu je zbytečná a pak už to podle mého není špenát,ale pomalu polívka.tu mimochodem miluju

  • Jana V. | 23. 1. 2007 03:08

    Máslová jíška do špenátu není vůbec špatná.Já jí jen dávám mnohem méně,než je tady uvedeno,stejně tak česneku.Ale to je přece každého volba,jestli tučnější a nebo méně tučné.Se slaninou také nevařím každý den,a přesto ji nezavrhuji,protože má příjemnou chuť a vůni.To chce jen trochu tolerance,milý anonyme.

  • Hedvika | 22. 1. 2007 13:36

    Milý anonyme,pokud čtete pozorně,tak víte,že neustále brojím proti tučným receptům,100%tukům a podobným záležitostem,zastala jsem se i zřízení nové rubriky "Zdrave i chutně".Ale to neznamená,že budu nesmyslně napadat recept,který je klasika,vyzkoušenýa dobrý.A vyjadřovat se o takovém základu, jako je jíška ,potažmo bešamel,jako o humusu,to je skoro urážka staletých kuchařských mistrů.:-))Vařím všechno,od bůčku přes svíčkovou až po pohanku,celozrnné buchty,oves i pšenici.Tuky omezuji.A je to zvláštní,ale stále si myslím,že vařit neumíte,protože pokud byste byla dobrá kuchařka,nikdy takto nenapadnete dobrý recept.Maximálně přidáte nějakou obměnu. To svědčí jen o Vaší neznalosti.Pac a pus Vám tedy neposílám..fuj fuj.

  • t.hanicka | 22. 1. 2007 12:11

    Recept je opravdu super. Jedli jsme něco podobného už jako děti, vařila nám to naše babička a přidávala jíšku a nikomu to nevadilo! A co se týče anonyma, má jistě nárok na svůj názor, ale nemusí ho nikomu vnucovat. A my, kterým takto připravené palačinky chutnají, sii určitě chuť zkazit nenecháme.

  • Di | 22. 1. 2007 09:10

    Anonyme, nejrychlejší je nepsat sem vůbec nic. Zvláště když jste nad zdejšími tisíci recepty ohrnul/a nos už po přečtení, a tak se těžko s námi podělíte o své zkušenosti. Ty recepty jsou tak početné a rozmanité (od knedla zela až po tu největší exotiku), že si nedovedu představit, co vlastně vaříte, když nic takového, co je zde. To ale není moje starost. Za sebe bych chtěla říct, že čím více zkušeností má člověk s vařením, tím více ho láká zkoušet neco nového. P.S. K tomu svobodnému psaní a mluvení patří také to, že se pod svůj názor podepíšu.

  • Anonym | 22. 1. 2007 03:32

    Milá Hedviko, jestliže považuji jíšku ve většině případů za zbytečnou a recepisy na tomto serveru za příĺiš tučné a leckdy překombinované až splácané, je to můj názor. Pár zdejších výtvorů jsem zhlédla, a nezkusila jsem (a ani nezkusila bych, protože mám schopnost představit si ty výsledné chutě) ani jediný. Kdybych neuměla vařit, nebylo by pravděpodobnější, že bych ty recepty začala zkoušet? Vaše teorie o zdravotním extremismu jsou přinejmenším jeté. A uvědomte si, že těch, co se nepodepíší, protože to buďto prostě nepovažují za potřebné, nebo proto, že je to jenomrychlejší, může být a také je více než ten jeden. Pac a pusu, ...

  • Dagmar Slamova | 21. 1. 2007 19:27

    Tak tenhle recept,dělala moje dcera a zálivku.jsem ji pomohla vymýšlet a úplně jednoduchou,na palačinky se ěpenátem jsme použily od Maggi nápady žampiony,smetana,kuře nebo od vitany šikovné recepty Hříbková omáčka na zapekání a nemá to chybu.A ta chuť,no prostě vyzkoušejte.

  • Hedvika | 21. 1. 2007 14:38

    Lucie,ten Váš recept je také výborný,udělám to také tak.Jinak ten původní je vynikající,je to kuchaři a léty ověřená klasika s většími či menšími obměnami.A chuťově samozřejmě jiná.Ale,že by to zavánělo školní jídelnou?:-))Nám tedy takové dobroty nevařili...:-)))A Anonym je provokatér nebo zdravotní extrémista nebo neumí vůbec vařit.A to asi nepřizná,ale já se k tomu přikláním..:-))

  • Anonym | 19. 1. 2007 19:01

    "Nad vším, co zavání "starými pořádky" se tady občas ohrnuje nos, ale pokud vím, tak nemoc šílených krav, ptačí chřipka ani listerie nás za starých pořádků neohrožovala!"Ctěná paní Ivano C., nebude to náhodou tím, že jsme o nemoci šílených krav, ptačí chřipce, listerióze a dalších nemocích dříve tolik neslyšeli tím, že 1) pokročila věda a výzkum a máme také mnohem rozvinutější (ale i nákladnější) lékařskou péči než za oněch starých pořádků, takže se více ví o tom, na jakou nemoc člověk zemřel (nebo že například vloni ty labutě u Budějovic pošly právě na ptačí chřipku)? 2) máme v nových pořádcích zaplaťpámbu novináře a reportéry, kteří mohou svobodně psát a mluvit?

  • Anonym | 19. 1. 2007 18:51

    Máslová (nebo jakákoliv jiná jíška) do špenátu, to je prostě humus. A slaninku do těsta, to je ... šup s tím do koše.

  • Daniella K | 19. 1. 2007 18:03

    Máslová jiška na cibulce,jako základ pod špenát je supr.A do těsta slaninku nebo klobásku?To je prostě pohádka.Dávám výbornou!!

  • Vlastíí | 19. 1. 2007 14:02

    včera jsem to zrovna vařila pro miláčka-nezávisle na tomto receptu.prostě mě to napadlo. protože ale jíme zdravěji než většila lidiček,palačinky byly z celozrnné mouky a do trouby jsem to jen posypala sýrem. a pekáč vymazávat netřeba-palačinky byly přece taky smažené na oleji..oblizoval se až za ušima:-))

  • Stanislava | 18. 1. 2007 13:52

    Opravdu chutné,pouze 2 výhrady.Není nutné vařit 30 min,stačí 10.Použít mražený listový špenát,není nutná zásmažka pokud sypete sýrem.Dobrou chuť.

  • Di | 18. 1. 2007 11:08

    A co je tak špatného na školní jídelně? Myslíte si, že je lepší, když se děti místo normálního oběda krmí párky v rohlíku, hamburgery nebo dorty?

  • Ivana C. | 18. 1. 2007 11:05

    Tohle jídlo podle tohoto receptu nemá chybu! Vařím a velmi chutná! Pokud něco zavání školní jídelnou (co konkrétně???), tak to nevařte, ať se z toho neotrávíte. Nad vším, co zavání "starými pořádky" se tady občas ohrnuje nos, ale pokud vím, tak nemoc šílených krav, ptačí chřipka ani listerie nás za starých pořádků neohrožovala!

  • Jana K. | 17. 1. 2007 18:26

    Anonymovi: proti gustu žádný dišputát, ale je fakt divný, že to, co chutná všem, nechutná anonymovi :o) že by nějaká "lady", co se teprve učí? ;o) přidávám se s hodnocením k ostatním, špenát na všechny způsoby nemá chybu !!!;o)

  • Lucie | 17. 1. 2007 14:32

    Dělám tak jednou za 14dní,ale špenát jedině listový,do něj nivu a ne jíšku.nechápu,jak to s jíškou může vůbec jíst.Do těsta bazalku.A navrch jen uzený sýr a zapéct.Takhle výborný,tamto bych neriskovala.Zavání to školní jídelnou.

  • Olda Veselý | 17. 1. 2007 08:19

    Je to opravdu báječné, moje oblíbené jídlo. I já dávám za 1!

  • Gabča Trčková | 16. 1. 2007 20:15

    Do těsta přidávám váhalovu slaninu,krásně vonní a jinak postup stejný.Bez zapíkání v troubě jenom naplnit špenátem posipat sýrem.jakýkoliv salát

  • Simča Sládková | 6. 1. 2007 14:23

    Právě jsme to slupli k obědu. Tedy špenát jsem připravila tak, jak jsem zvyklá (udělám jíšku, přidám povolený špenát, rozkvedlám do něho 1 vajíčko a 6 - 7 stroužků česneku, pokud je hustý, ředím mlékem, pokud je řídký, hustím strouhankou), ale jinak je to přsně podle tohoto receptu. a celá rodina si pochutnala.....Dávám za 1!

  • che | 6. 1. 2007 12:53

    supercajk.....vrele doporucuju

  • Lucie Hirtova | 4. 7. 2006 02:04

    Hmm, zboznuji palacinky se spenatem. Urcite zkusim!

  • Jana | 22. 6. 2006 20:24

    Já si myslím,že by to mohlo být dobré,mám ráda palačinky i na slano,proč ne se špenátem.Určitě zkusím.

  • Ivana K. | 21. 6. 2006 14:56

    Jestli jste nedělala něco špatně, já také plním palačinky špenátem a zapeču jen se sýrem a je to oblíbená pochoutka. Aspoň jíme všichni společně, jinak stojím u sporáku a hladovci odebírají jednu palačinku za druhou....

  • Anonym | 21. 6. 2006 14:51

    Katastrofa, suroviny člověk oželí, nebylo jch tolik, ale ta práce!Takové práce a takový blaf z toho vyleze!!!Věřte mi - NEDĚLAT!!!Můj muž snědl (přemohl) tři a zbytek letěl do koše....

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Eidam sýr Máslo Mléko Pepř mletý Polohrubá mouka Rostlinný olej Špenát Sůl Tuk Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzský plátek

Francouzský plátek

Roštěnky na kmínu

Roštěnky na kmínu

Majonéza ze zakysané smetany

Majonéza ze zakysané smetany

Roláda s vajíčkovým salátem

Roláda s vajíčkovým salátem

Vajíčkový salát se salámem

Vajíčkový salát se salámem

Kuskus salát

Kuskus salát

Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Curry rizoto s kuřecím masem a…

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

Krkovička po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Doporučujeme

15 minut
Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

118
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
74
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
67
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
44
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
42
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých způsobů, jak ji můžete využít
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých…
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert s tajuplným názvem?
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert…
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
AHA.cz Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Jennifer Lopezové šili nos! Zranění kvůli předávání cen

Jennifer Lopezové šili nos! Zranění kvůli předávání cen

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy 7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

Další doporučené recepty:

Špenátové palačinky s houbovou náplní
Špenátové palačinky s houbovou náplní
Špenátové palačinky se špenátovou náplní
Špenátové palačinky se špenátovou náplní
Špenátové palačinky Teri
Špenátové palačinky Teri
Špenátové pesto
Špenátové pesto
Špenátové placičky se sýrem
Špenátové placičky se sýrem
Špenátové placičky, lehké jako peříčko
Špenátové placičky, lehké jako peříčko
  • Recepty.cz
  • Špenátové palačinky zapečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact