• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Špenátové noky s parmazánem
Napište svůj komentář k receptu

Špenátové noky s parmazánem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátové noky s parmazánem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Noky
    • listový špenát nebo Mangold
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balení měkký tvaroh
    • sůl
    • pepř mletý
    • polohrubá mouka
    • parmazán
  • Studená omáčka
    • zakysaná smetana
    • česnek
    • vegeta

Postup přípravy receptu

1
Špenát spaříme, rozsekáme, přidáme tvaroh, vejce, osolit, opepřit a přidáme polohrubou mouku tak, aby se hmota nelepila (nebo jen minimálně).
2
Mokrýma rukama vytvarujeme noky - 3 minuty vařit. Uvařené noky vložíme do vymaštěného pekáče (já používám pečící papír), posypeme parmezánem a pečeme asi 4 min. při 250 °C.
3
Na talíři polijeme omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbovo-špenátové noky

Houbovo-špenátové noky

Špenátové noky

Špenátové noky

Krabí tyčinky s ořechy a parmazánem

Krabí tyčinky s ořechy a parmazánem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák | 18. 1. 2012 16:04

    Opraveno, díky

  • pippiva
    pippiva | 18. 1. 2012 14:54

    Z ingredienci se ztratil parmazan.

  • Věra Štroblová | 11. 6. 2009 09:37

    Výborný lehký a rychlý recept, dávám za 1*

  • Jana Podolská | 20. 5. 2008 14:19

    Polorozmražený špenát jsem zapracovala do těsta, možná, že tam přišlo víc mouky než by bylo u čerstvého, používám svůj ze zahrádky - čtyřboč a už pár let ho nemixuju, ale sekám na kousky.Já jsem dělala noky větší, asi jako chlupaté knedlíky.

  • alena s. | 18. 5. 2008 21:25

    Jsem ráda,že vám můj recept chutná.Noky dělám asi velikosti tlutšího ukazováčku.Ze zmrazeného protlaku jsem to nikdy nedělala,ale jak je vidět,taky to jde.Alena S.

  • Jana Wernischova | 15. 5. 2008 11:05

    Noky jste dělala asi jak velké - když rukama?

  • Gábina H | 15. 5. 2008 10:50

    Jano, ten špenát jste nechala rozmrazit a vodu slila, nebo jste jí tam nechala?

  • Jana Podolská | 15. 5. 2008 08:00

    Jéžiši, to je taková dobrota! Tenhle recept zaslouží jedničku s nejvíc hvězdičkama.Dělala jsem to v neděli k obědu z mraženého špenátu, takže úplně bez práce a nemělo to chybu.Jo a neměla jsem parmazán, dala jsem mozarelu a šel by asi jakýkoli sýr.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Z mléka / sýra Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Listový špenát Měkký tvaroh Parmazán Pepř mletý Polohrubá mouka Sůl Vegeta Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí lahůdka

Kuřecí lahůdka

Kuře na nových bramborách

Kuře na nových bramborách

Zapékané masíčko se sýry

Zapékané masíčko se sýry

Paprikové kostky se žampiony

Paprikové kostky se žampiony

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Jednoduché karamelové řezy

Jednoduché karamelové řezy

Kompot z hroznového vína

Kompot z hroznového vína

Masová minutka s řapíkatým celerem

Masová minutka s řapíkatým celerem

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

67
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
27
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
25
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Aprílové řezy se…
20
Plněné papriky na cuketách (lilku) - pečené
Plněné papriky na…
19
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Špenátové noky s parmazánem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact