• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Špenátové noky s parmazánem
Napište svůj komentář k receptu

Špenátové noky s parmazánem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátové noky s parmazánem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Noky
    • listový špenát nebo Mangold
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balení měkký tvaroh
    • sůl
    • pepř mletý
    • polohrubá mouka
    • parmazán
  • Studená omáčka
    • zakysaná smetana
    • česnek
    • vegeta

Postup přípravy receptu

1
Špenát spaříme, rozsekáme, přidáme tvaroh, vejce, osolit, opepřit a přidáme polohrubou mouku tak, aby se hmota nelepila (nebo jen minimálně).
2
Mokrýma rukama vytvarujeme noky - 3 minuty vařit. Uvařené noky vložíme do vymaštěného pekáče (já používám pečící papír), posypeme parmezánem a pečeme asi 4 min. při 250 °C.
3
Na talíři polijeme omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbovo-špenátové noky

Houbovo-špenátové noky

Špenátové noky

Špenátové noky

Krabí tyčinky s ořechy a parmazánem

Krabí tyčinky s ořechy a parmazánem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák | 18. 1. 2012 16:04

    Opraveno, díky

  • pippiva
    pippiva | 18. 1. 2012 14:54

    Z ingredienci se ztratil parmazan.

  • Věra Štroblová | 11. 6. 2009 09:37

    Výborný lehký a rychlý recept, dávám za 1*

  • Jana Podolská | 20. 5. 2008 14:19

    Polorozmražený špenát jsem zapracovala do těsta, možná, že tam přišlo víc mouky než by bylo u čerstvého, používám svůj ze zahrádky - čtyřboč a už pár let ho nemixuju, ale sekám na kousky.Já jsem dělala noky větší, asi jako chlupaté knedlíky.

  • alena s. | 18. 5. 2008 21:25

    Jsem ráda,že vám můj recept chutná.Noky dělám asi velikosti tlutšího ukazováčku.Ze zmrazeného protlaku jsem to nikdy nedělala,ale jak je vidět,taky to jde.Alena S.

  • Jana Wernischova | 15. 5. 2008 11:05

    Noky jste dělala asi jak velké - když rukama?

  • Gábina H | 15. 5. 2008 10:50

    Jano, ten špenát jste nechala rozmrazit a vodu slila, nebo jste jí tam nechala?

  • Jana Podolská | 15. 5. 2008 08:00

    Jéžiši, to je taková dobrota! Tenhle recept zaslouží jedničku s nejvíc hvězdičkama.Dělala jsem to v neděli k obědu z mraženého špenátu, takže úplně bez práce a nemělo to chybu.Jo a neměla jsem parmazán, dala jsem mozarelu a šel by asi jakýkoli sýr.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Z mléka / sýra Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Listový špenát Měkký tvaroh Parmazán Pepř mletý Polohrubá mouka Sůl Vegeta Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Caprese

Caprese

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Vepřové řízky po moravsku

Vepřové řízky po moravsku

Špízy se sýrem a uzeninou

Špízy se sýrem a uzeninou

Ředkvičkový salát se šunkou

Ředkvičkový salát se šunkou

Steak Diane

Steak Diane

Česnekové řízky na smetaně

Česnekové řízky na smetaně

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Doporučujeme

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

49
Dýňová tortila
Dýňová tortila
29
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
28
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
28
Tousty do školy
Tousty do školy
27
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…

Zajímavé články

Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a zachutná i dětem
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a…
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých sladkostí, ze kterých budou děti nadšené
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých…
AHA.cz Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Reality show Farma má ostrý start: Rozdělení rolí, drsná práce a nahota!

Reality show Farma má ostrý start: Rozdělení rolí, drsná práce a nahota!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

  • Recepty.cz
  • Špenátové noky s parmazánem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact