• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Špenátové noky s parmazánem
Napište svůj komentář k receptu

Špenátové noky s parmazánem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátové noky s parmazánem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Noky
    • listový špenát nebo Mangold
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balení měkký tvaroh
    • sůl
    • pepř mletý
    • polohrubá mouka
    • parmazán
  • Studená omáčka
    • zakysaná smetana
    • česnek
    • vegeta

Postup přípravy receptu

1
Špenát spaříme, rozsekáme, přidáme tvaroh, vejce, osolit, opepřit a přidáme polohrubou mouku tak, aby se hmota nelepila (nebo jen minimálně).
2
Mokrýma rukama vytvarujeme noky - 3 minuty vařit. Uvařené noky vložíme do vymaštěného pekáče (já používám pečící papír), posypeme parmezánem a pečeme asi 4 min. při 250 °C.
3
Na talíři polijeme omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbovo-špenátové noky

Houbovo-špenátové noky

Špenátové noky

Špenátové noky

Krabí tyčinky s ořechy a parmazánem

Krabí tyčinky s ořechy a parmazánem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák | 18. 1. 2012 16:04

    Opraveno, díky

  • pippiva
    pippiva | 18. 1. 2012 14:54

    Z ingredienci se ztratil parmazan.

  • Věra Štroblová | 11. 6. 2009 09:37

    Výborný lehký a rychlý recept, dávám za 1*

  • Jana Podolská | 20. 5. 2008 14:19

    Polorozmražený špenát jsem zapracovala do těsta, možná, že tam přišlo víc mouky než by bylo u čerstvého, používám svůj ze zahrádky - čtyřboč a už pár let ho nemixuju, ale sekám na kousky.Já jsem dělala noky větší, asi jako chlupaté knedlíky.

  • alena s. | 18. 5. 2008 21:25

    Jsem ráda,že vám můj recept chutná.Noky dělám asi velikosti tlutšího ukazováčku.Ze zmrazeného protlaku jsem to nikdy nedělala,ale jak je vidět,taky to jde.Alena S.

  • Jana Wernischova | 15. 5. 2008 11:05

    Noky jste dělala asi jak velké - když rukama?

  • Gábina H | 15. 5. 2008 10:50

    Jano, ten špenát jste nechala rozmrazit a vodu slila, nebo jste jí tam nechala?

  • Jana Podolská | 15. 5. 2008 08:00

    Jéžiši, to je taková dobrota! Tenhle recept zaslouží jedničku s nejvíc hvězdičkama.Dělala jsem to v neděli k obědu z mraženého špenátu, takže úplně bez práce a nemělo to chybu.Jo a neměla jsem parmazán, dala jsem mozarelu a šel by asi jakýkoli sýr.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Z mléka / sýra Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Listový špenát Měkký tvaroh Parmazán Pepř mletý Polohrubá mouka Sůl Vegeta Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hořčičná omáčka

Hořčičná omáčka

Čínské placičky

Čínské placičky

Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce

Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce

Mrkvový dort s tvarohovým krémem

Mrkvový dort s tvarohovým krémem

Jemná pórková pomazánka

Jemná pórková pomazánka

Churros

Churros

Pikantní salát s čočkou

Pikantní salát s čočkou

Kuřecí maso na gril i do trouby

Kuřecí maso na gril i do trouby

Borůvkový dort

Borůvkový dort

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

46
Penne s tuňákem a kukuřicí
Penne s tuňákem a…
45
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
44
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
37
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
35
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest

Zajímavé články

Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých způsobů, jak ji můžete využít
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých…
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert s tajuplným názvem?
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert…
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
AHA.cz Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Jennifer Lopezové šili nos! Zranění kvůli předávání cen

Jennifer Lopezové šili nos! Zranění kvůli předávání cen

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy 7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

  • Recepty.cz
  • Špenátové noky s parmazánem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact