• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Špenátové noky s parmazánem
Napište svůj komentář k receptu

Špenátové noky s parmazánem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátové noky s parmazánem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Noky
    • listový špenát nebo Mangold
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balení měkký tvaroh
    • sůl
    • pepř mletý
    • polohrubá mouka
    • parmazán
  • Studená omáčka
    • zakysaná smetana
    • česnek
    • vegeta

Postup přípravy receptu

1
Špenát spaříme, rozsekáme, přidáme tvaroh, vejce, osolit, opepřit a přidáme polohrubou mouku tak, aby se hmota nelepila (nebo jen minimálně).
2
Mokrýma rukama vytvarujeme noky - 3 minuty vařit. Uvařené noky vložíme do vymaštěného pekáče (já používám pečící papír), posypeme parmezánem a pečeme asi 4 min. při 250 °C.
3
Na talíři polijeme omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbovo-špenátové noky

Houbovo-špenátové noky

Špenátové noky

Špenátové noky

Krabí tyčinky s ořechy a parmazánem

Krabí tyčinky s ořechy a parmazánem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák | 18. 1. 2012 16:04

    Opraveno, díky

  • pippiva
    pippiva | 18. 1. 2012 14:54

    Z ingredienci se ztratil parmazan.

  • Věra Štroblová | 11. 6. 2009 09:37

    Výborný lehký a rychlý recept, dávám za 1*

  • Jana Podolská | 20. 5. 2008 14:19

    Polorozmražený špenát jsem zapracovala do těsta, možná, že tam přišlo víc mouky než by bylo u čerstvého, používám svůj ze zahrádky - čtyřboč a už pár let ho nemixuju, ale sekám na kousky.Já jsem dělala noky větší, asi jako chlupaté knedlíky.

  • alena s. | 18. 5. 2008 21:25

    Jsem ráda,že vám můj recept chutná.Noky dělám asi velikosti tlutšího ukazováčku.Ze zmrazeného protlaku jsem to nikdy nedělala,ale jak je vidět,taky to jde.Alena S.

  • Jana Wernischova | 15. 5. 2008 11:05

    Noky jste dělala asi jak velké - když rukama?

  • Gábina H | 15. 5. 2008 10:50

    Jano, ten špenát jste nechala rozmrazit a vodu slila, nebo jste jí tam nechala?

  • Jana Podolská | 15. 5. 2008 08:00

    Jéžiši, to je taková dobrota! Tenhle recept zaslouží jedničku s nejvíc hvězdičkama.Dělala jsem to v neděli k obědu z mraženého špenátu, takže úplně bez práce a nemělo to chybu.Jo a neměla jsem parmazán, dala jsem mozarelu a šel by asi jakýkoli sýr.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Z mléka / sýra Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Listový špenát Měkký tvaroh Parmazán Pepř mletý Polohrubá mouka Sůl Vegeta Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Milionová polévka

Milionová polévka

Broskvový dort

Broskvový dort

Pikantní segedínek

Pikantní segedínek

Sekaná z ovesných vloček

Sekaná z ovesných vloček

Česneková polévka IV.

Česneková polévka IV.

Variace na Kung-Pao

Variace na Kung-Pao

Kuřecí směs v bramborové kaši

Kuřecí směs v bramborové kaši

Houbové rizito (rýže) po našem

Houbové rizito (rýže) po našem

Muffiny na více způsobů

Muffiny na více způsobů

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

80
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
42
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
41
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
38
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se neobejde?
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se…
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
AHA.cz Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Zámek Stropnického (41) zasáhla supercela: Zničený park, voda v ložnici a táta Martin (68) v akci!

Zámek Stropnického (41) zasáhla supercela: Zničený park, voda v ložnici a táta Martin (68) v akci!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

  • Recepty.cz
  • Špenátové noky s parmazánem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact