• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špenátové balíčky
Napište svůj komentář k receptu

Špenátové balíčky

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátové balíčky
Špenátové balíčky
Špenátové balíčky
Špenátové balíčky
Špenátové balíčky
Špenátové balíčky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Balíčky plněné čerstvými špenátovými listy jsou ideální volbou, pokud hledáte rychlý a chutný oběd či večeři. Těsto voní po bylinkách a nechybí v něm ani najemno nakrájená uzeninka. Celý pokrm doplňuje jemná smetanová omáčka a kousky sušeného hovězího masa.

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule (jemně nakrájená)
    • 0,50
      lžíce máslo
    • 2
      špetka sůl
    • 250
      g hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 5
      lžíce mléko
    • 1
      svazek pažitka
    • 1
      svazek petrželka
    • 75
      g hovězí maso (sušené)
    • 150
      g klobása (najemno nakrájená)
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • 250
      ml vývar
    • 1
      hrst listový špenát (do náplně)

Postup přípravy receptu

1
Mouku, sůl, mléko a vejce spolu prošlehejte a zpracujte v těsto. Na másle osmažte cibuli. Přimíchejte ji spolu se sekanými bylinkami a uzeninou do těsta. Listy špenátu spařte, ochlaďte studenou vodou a nechte osušit. Na lehce pomoučněné pracovní ploše rozválejte těsto na placku, vložte trochu spařeného špenátu a zabalte jako balíček. Vývar se smetanou uveďte do varu a po částech v něm asi 8 minut povařte balíčky. Nechte odkapat a podávejte s omáčkou, ozdobené proužky sušeného masa osmaženými na másle.

RADA: Jarní bylinka: zkuste medvědí česnek

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátové lasagne

Špenátové lasagne

Špenátový nákyp II.

Špenátový nákyp II.

Špenátová polévka s pórkem

Špenátová polévka s pórkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané štrůdly a rolády Brambory Maso & ryby & mořské plody Hovězí Uzeniny & mleté maso FOOD Zelenina
Maso Pokrmy Hovězí Z brambor Z mléka / sýra Ze zeleniny Uzeniny Oběd Večeře Vaření Švýcarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hovězí maso Klobása Listový špenát Máslo Mléko Pažitka Petrželka Smetana ke šlehání Sůl Vejce Vývar

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupicové noky

Krupicové noky

Jogurtová jahodová zmrzlina

Jogurtová jahodová zmrzlina

Cizrnové kari

Cizrnové kari

Borůvkový (višňový)  likér

Borůvkový (višňový) likér

Tvarohové koblihy II.

Tvarohové koblihy II.

Bochánek - třený

Bochánek - třený

Medové-ořechové řezy

Medové-ořechové řezy

Srdce na paprice

Srdce na paprice

Švestkový crumble

Švestkový crumble

Doporučujeme

40 minut
Houbové ragú s nudlemi

Houbové ragú s nudlemi

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

47
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
39
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
23
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
21
Jarní salát s grapefruitem a avokádem
Jarní salát s…
20
Špecle s játrovo - žapionovou směsí
Špecle s játrovo -…

Zajímavé články

Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé podzimní blaho!
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé…
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe než originální verze s masem
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe…
Dýňová semínka nepatří do koše! Ukážeme vám, jak se dají zpracovat
Dýňová semínka nepatří do koše! Ukážeme vám, jak…
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
AHA.cz Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Blesk pro ženy V šatníku českých političek: Kdo má styl na jedničku, kdo naopak propadl úřednické šedi?

V šatníku českých političek: Kdo má styl na jedničku, kdo naopak propadl úřednické šedi?

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Olga Matušková po roce přiletěla do Česka slavit: 77. narozeniny na hřbitově

Olga Matušková po roce přiletěla do Česka slavit: 77. narozeniny na hřbitově

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Další doporučené recepty:

Špenátová polévka slavnostní
Špenátová polévka slavnostní
Špenátová pomazánka
Špenátová pomazánka
Špenátová velikonoční nádivka bez masa
Špenátová velikonoční nádivka bez masa
Špenátové brambory - příloha
Špenátové brambory - příloha
Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou
Špenátové halušky s krůtími kostkami a…
Špenátové holandské koule
Špenátové holandské koule
  • Recepty.cz
  • Špenátové balíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact