• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Špenátové balíčky
Napište svůj komentář k receptu

Špenátové balíčky

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátové balíčky
Špenátové balíčky
Špenátové balíčky
Špenátové balíčky
Špenátové balíčky
Špenátové balíčky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Balíčky plněné čerstvými špenátovými listy jsou ideální volbou, pokud hledáte rychlý a chutný oběd či večeři. Těsto voní po bylinkách a nechybí v něm ani najemno nakrájená uzeninka. Celý pokrm doplňuje jemná smetanová omáčka a kousky sušeného hovězího masa.

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule (jemně nakrájená)
    • 0,50
      lžíce máslo
    • 2
      špetka sůl
    • 250
      g hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 5
      lžíce mléko
    • 1
      svazek pažitka
    • 1
      svazek petrželka
    • 75
      g hovězí maso (sušené)
    • 150
      g klobása (najemno nakrájená)
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • 250
      ml vývar
    • 1
      hrst listový špenát (do náplně)

Postup přípravy receptu

1
Mouku, sůl, mléko a vejce spolu prošlehejte a zpracujte v těsto. Na másle osmažte cibuli. Přimíchejte ji spolu se sekanými bylinkami a uzeninou do těsta. Listy špenátu spařte, ochlaďte studenou vodou a nechte osušit. Na lehce pomoučněné pracovní ploše rozválejte těsto na placku, vložte trochu spařeného špenátu a zabalte jako balíček. Vývar se smetanou uveďte do varu a po částech v něm asi 8 minut povařte balíčky. Nechte odkapat a podávejte s omáčkou, ozdobené proužky sušeného masa osmaženými na másle.

RADA: Jarní bylinka: zkuste medvědí česnek

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátové lasagne

Špenátové lasagne

Špenátový nákyp II.

Špenátový nákyp II.

Špenátová polévka s pórkem

Špenátová polévka s pórkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané štrůdly a rolády Brambory Maso & ryby & mořské plody Hovězí Uzeniny & mleté maso FOOD Zelenina
Maso Pokrmy Hovězí Z brambor Z mléka / sýra Ze zeleniny Uzeniny Oběd Večeře Vaření Švýcarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hovězí maso Klobása Listový špenát Máslo Mléko Pažitka Petrželka Smetana ke šlehání Sůl Vejce Vývar

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sedlácké kroupy

Sedlácké kroupy

Kuřecí čína s ananasem

Kuřecí čína s ananasem

Mazanec vánočka III.

Mazanec vánočka III.

Sádlovky - recept po babičce

Sádlovky - recept po babičce

Muffiny banánovo čokoládové

Muffiny banánovo čokoládové

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Zdravá tortilla

Zdravá tortilla

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

Feferonková pasta

Feferonková pasta

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

27
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
26
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Vepřové na pomerančích
Vepřové na pomerančích
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Eva Decastelo (47) v celé kráse: Nahá a odvážná!

Eva Decastelo (47) v celé kráse: Nahá a odvážná!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Další doporučené recepty:

Špenátová polévka slavnostní
Špenátová polévka slavnostní
Špenátová pomazánka
Špenátová pomazánka
Špenátová velikonoční nádivka bez masa
Špenátová velikonoční nádivka bez masa
Špenátové brambory - příloha
Špenátové brambory - příloha
Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou
Špenátové halušky s krůtími kostkami a…
Špenátové holandské koule
Špenátové holandské koule
  • Recepty.cz
  • Špenátové balíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact