Tradiční nádivka, která nesmí chybět na velikonoční tabuli. Tato bezmasá verze potěší i vegetariány. Základem pokrmu je zelený špenát jako symbol jara.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Tipy na velikonoční nádivku 8 x jinak!
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Nádivkové muffiny
Nádivkový beránek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťouchané brambory II.
Bramborové šišky s mákem
Makové rohlíčky (Rakousko)
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Krkovička po cigánsku
Zapečené brambory 2
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Smažený řapíkatý celer
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Husí vývar s těstovinami
Mrkvové rohlíčky s povidly
Nejlepší bramborové knedlíky
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…