Tradiční nádivka, která nesmí chybět na velikonoční tabuli. Tato bezmasá verze potěší i vegetariány. Základem pokrmu je zelený špenát jako symbol jara.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Tipy na velikonoční nádivku 8 x jinak!
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Nádivkové muffiny
Nádivkový beránek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Banánky I
Zelňačka s klobásou
Zapečený květák III.
Houbové flíčky-zapečené
Barevné pomazánky - z červené řepy
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Malinové / ostružinové knedlíky
Jahodové řezy - smetanové
Ořechové řezy s polevou z remosky
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Dušené červené zelí
Lokše
Rohlíčky s povidly
Hruškový crumble s perníkem
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…